Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
A barátomtól másfél éve kérem, hogy menjen el orvoshoz, mert sokszor van nőgyógyászati panaszom. Én járok nőgyógyászhoz, beszedem a gyógyszert, majd újra miután együtt vagyunk bajom lesz, de ha kérem mindig talál kifogást hogy miért nem megy el.
Miért lehet ez és hogyan tudnám rávenni?

Attól függ, mi az a probléma.
Mi az?

Szakítás.
Garantáltan megoldja a problémát. Most őszintén, mit vársz, mi fog történni? Addig fertőz újra, amíg lerohad a vaginád?

#2 vagyok
Azért kérdeztem, hogy mi a probléma, mert ha csak egy sima gombás fertőzés mondjuk, az nagyon sok mindentől előfordulhat. Attól is, ha mondjuk nem vagy elég nedves és felsérti a hámréteget. Vagy lehet sima vitamin hiány is.
Ha ez a probléma, akkor szedj folsavat, tisztálkodj intim mosakodóval és vegyetek síkosítót.

Folyton viszket neki és piros? Hiszen ez kórtünet!
Ha nem kezelteti magát hétfőn, este búcsúzz el tőle addig is - semmi szex!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!