Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a párom?

Figyelt kérdés
Harmonikus életünk van barátnőmmel, mindketten túl vagyunk egy váláson, megégettük magunkat már életünk során, most első a biztonság, a kiszámíthatóság mindkettőnk számára. Szeretjük, hogy harmóniában élünk, de lángoló szerelem nincs egyikünk részéről sem. Igaz, én jobban kívánom a szexet, mert egyrészt férfi vagyok, másrészt én nagyon vonzódok hozzá. Ő azonban külsőre jó pasinak lát engem, de nem tart férfiasnak, nem vagyok egy markáns, baltásarcú. Sokszor el is mondja, hogy sajnálja hogy nem kíván szexuálisan engem, inkább csak "elmegy velem a szex". Nagyon fáj, amikor ezt mondja. Mit lehet tenni hogy ez megforduljon? (ő közben terhes lett, babát várunk).
2021. jan. 15. 10:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nem értem, miért gondolod magadról, hogy már 35 évesen nem jár a nagy szerelem, és hogy ketyeg az órád...

Helyedben én inkább vállaltam volna 3-4 év múlva gyereket egy tényleg harmonikus kapcsolatba.

Valószínűleg ő is úgy gondolja, hogy ez a élet rendje, valakihez hozzá mész, akivel azért elvagy, gyerek aztán meg jön a szerelem és szex mentes élet. Biztos otthon is ezt hallotta: mindegy jányom, ha nem iszik, nem nőzik, akkor jó ember

2021. jan. 15. 13:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A pofádba vágták, hogy sz*r veled a szex, meg férfiatlan vagy, erre még gyereket is csinálsz neki? Agyam eldobom. Hát edd meg, amit főztél.
2021. jan. 15. 13:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elmúlik a rózsaszín köd, de az én tapasztalatom az, hogy a rózsaszín köd elmúltával teljesen más egy kapcsolat, mint az, ahol sosem volt meg. És attól még ugyanúgy benne lehet lenni ésszel is egy kapcsolatban, ha benne vagy szívvel. Sőt, nekem úgy az igazi, ha megvan mindkét módon benne vagyok.

Azt gondolom, hogy ott, ahol sosem volt vonzalom, ott nem lehet ezt előhozni anélkül, hogy az egyik fél nagyon nagyot változna.

2021. jan. 15. 13:33
 14/26 A kérdező kommentje:
A barátnőm családja nagyon kedvel engem. A barátnőmnek meg korábban olyan kapcsolatai olyanok voltak ahol a pasi szerencsejáték függő volt, verte. Vagy az előző férje egy dúsgazdag nárci volt, aki pedig lelkileg tette tönkre. Egyedül tőlem kap érzelmi biztonságot. De ez meg ugye nem izgi.
2021. jan. 15. 14:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat baratocskam ezt megcsinaltad. Kb eddig tartott a kapcsolat, ha megszuletik a gyerek, akkor mar minden figyelme is arra fog fordulni, es nem nagyon se kedve, se ereje, hogy kiszolgalja a szexualis igenyeidet. Hamar nullara fog redukalodni a szexualis eletetek, es alig varjatok mar, hogy mikor jon egy harmadik fel, aki kiszakit ebbol. Esz helyett esz nelkul vagytok benne. Legalabbis a jovot kb 1 hetig latjatok elore.
2021. jan. 15. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nincs más válaaztásod, nyerj a lovin egy valag pénzt, aztán kiabálva, keverj le neki egyet. Biztos férfias leszel neki.
2021. jan. 15. 14:21
 17/26 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Pont erről beszélek.

Veled van, mert te nem bántod. Igaz, nem kíván téged, valószínűleg a múltbeli élmények miatt alapból a szexre sem vágyik.

30-40-50 évig is tartottak ilyen házasságok anno, kérdés, hogy te neked is megfelel-e.

2021. jan. 15. 14:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kíván, mert nem tart férfiasnak, nem vonzódik hozzád, nem szeret. Így hogy lesz egy gyerek még ennyi szex sem lesz azt el is könyvelheted eddig is valószínűleg azért volt hogy terhes legyen.

Neked jó ilyen megalázva élni?

Az egy dolog hogy a családja kedvel, de az édes kevés egy kapcsolathoz.

2021. jan. 15. 15:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

mondja, hogy sajnálja hogy nem kíván szexuálisan engem, inkább csak "elmegy velem a szex". Nagyon fáj, amikor ezt mondja

Ezt meg nem is értem, legalább akkor ne reklámozza, ha egyszer ennyi esze van csak.

2021. jan. 15. 15:02
 20/26 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért mondja, inkább titkolná el hogy mit érez. Mint a legtöbb eltartott nő. Jobb lenne lelkileg, komolyan mondom.
2021. jan. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!