Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívülállóként mit gondoltok a barátom viselkedéséről?L
Sziasztok, sajnos nem tudom kivel megbeszélni ezt és bár magamban agyalok a dolgokon,szerintem én mint az események részese nem tudom átlátni,hogy mi a helyzet...
Lassan 1 éve vagyunk együtt, már első hetektől mondta,hogy amúgy összeköltözne velem,elvenne feleségül,gyereket akar tőlem. Majd komolyabban kb fél év járás után hozta megint elő a dolgot. Egyszer még szándékosan(már így gondolom) úgy hagyta a telefonját ,hogy lássam gyűrűket nézeget. De ennek már sok hónapja és azóta se kérte meg a kezem,az összeköltözést is mindig átrakja,hogy majd 2020 végén,2021 elején,2021 tavaszán stb...
Eljegyzésre már inkább pár év múlva,gyerekre,hogy az én dolgom.
De ezenkívül is általában amikor együtt vagyunk nem bújuk hozzám,nem csókolgat,nem ölelget. Ez már kapcsoalta elejétől csak ritkán ,ha éppen oylan a kedve. Sokszor beszéltem vele erről,hogy nekem szükségem lenne ezekre,de nem igazán érdekli. Sokszor olyan semmilyen velem,csak úgy vagyunk egymás mellett,este azért van valami szex vagy egyéb 18+ tevékenység kb mindig, rendel nekem valami kaját,elmondja,hogy amúgy ő szeret engem nagyon és így ennyi.
Én meg közben úgy érzem foylamatosan,hogy ez nem szeretet vagy szerelem,mert nem igazán mutatja ki. De még nem is lépünk leglaább előrébb a kapcsoaltban,hogy akkor összeköltözés vagy bármi..
Bárcsak tudnám,hogy szeret-e engem tényleg és tényleg tervez velem.
Mi tévő legyek?
Kissé azt érzem,hogy jó ,hogy vagyok neki unaloműzésként és ennyi.de az sem zavarná,ha nem lennék jelen. És még a látszatát sem akarja annak kelteni,hogy fontos vagyok.Vagy csak én képzelem bele ezeket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!