Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttem, hogy elhagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, hogy elhagytam a bántalmazo élettársam?

Figyelt kérdés
Többször megütött a gyerekek előtt. A fiatal kolléganőjevel beszélget minden este órákig. Állítólag csak barátok. Amikor ezt szóvá tettem többször ököllel ütött ahol ért,gyerekek is látták. Elköltöztem tőle. A szülei szerint a gyerekek miatt tűrni kellett volna. Fiatal vagyok még, komolyan így kellene leélnem az életemet, hogy állandóan megaláz? Már belefogytam ebbe az egészbe. Most mégis kétségek gyötörnek. A nagyobbik gyerek iskolás, új suliba kell járnia. A kisebbik szeptemberben kezdi az ovit. Mit tehettem volna?
2021. jan. 14. 13:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy otthagytad. Kitartást, idővel jobb lesz minden. ;)
2021. jan. 14. 13:15
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Jól tetted! A szüleid meg hülyék. Nem kell tűrni, mert ez nem lenne jobb, csak rosszabb. Na, meg nekem nagyon fura, hogy valaki nem félti a saját lányát egy ilyen állattól és még vissza is küldené hozzá.
2021. jan. 14. 13:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Idővel minden jobb lesz, most még nehéz.

Nagyon jól tetted, hogy elhagytad. A gyerekeidnek lehet még olyan apjuk, akit annak is tekintenek. Nem kell szenvedned egyedül neked.

2021. jan. 14. 13:17
 4/24 anonim válasza:
100%
Először nehéznek tűnik de rájössz majd hogy hosszútávon sokkal jobb hogy elhagytad. Én sem tudnék egy ilyen emberrel sokáig együttélni.
2021. jan. 14. 13:18
 5/24 anonim válasza:
98%

Nagyon jó döntés volt.

Kitartást

2021. jan. 14. 13:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy elhagytad, ez a gyerekeknek sem jó, hogy látják, hogy valaki üti veri az anyjukat. Én a helyedben még fel is jelenteném a rohadékot.
2021. jan. 14. 13:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól tetted! Légy büszke magadra,hogy nem ragadtál benne egy ilyen kapcsolatban, és nem hagytad, hogy tönkretegye a gyerekek és a te életedet is egy ilyen ember.

A szüleivel pedig nem is beszélnék többet a helyedben. Gusztustalan, hogy képesek azt mondani, hogy ezt el kellett volna tűrnöd.

Hidd el, nagyon jól tetted. Még ha most kétségek gyötörnek is, ne bánd egy pillanatra sem, hogy otthagytad. És ne is menj vissza hozzá soha többet. Az ilyen ember nem érdemel meg senkit.

2021. jan. 14. 13:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Húzd ki magad, és képzeld a gyerekeid helyébe magad.. Ezt nem kellene senkinek megtapasztalni, és gyerekként látni, a jó példa nem a beletörődés!

Ne legyenek kétségeid, boldogabb leszel nélküle, és élhettek kiegyensúlyozott életet mindannyian.

2021. jan. 14. 13:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak a címet olvastam, és már írom is, hogy igen.
2021. jan. 14. 14:11
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a megerősítést.
2021. jan. 14. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!