Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet valahogy érni, hogy többet beszéljen magáról a párom, anélkül, hogy kényszernek érezné?
Az érzelmeit és a szerelmét nagyon is kimutatja, törődó, romantikus alkat, de nem szeret arról mesélni, hogy mi foglalkoztatja jelenleg, mi jár a fejében, mik történnek vele, vagy hogy orvosnál volt pl, vagy új hobbiba kezdett.
Régen nagyon önbizalomhiányos volt, ezt tudom már róla, de többet nem mesélt erről. Gondolom, olyasmi lehet emögött, hogy nem érzi érdekesnek a saját dolgait, és ezért kérdezget inkább engem.
Azt mondta már egyszer, hogy úgy érzi, önmaga lehet mellettem, és bármit elmondhat nekem, tehát nem ez az ok.
Megváltoztatni nem akarom, semmi gond nincs azzal, ha valaki keveset beszél, szimplán csak nagyon kíváncsi vagyok rá, és szeretném őt jobban megismerni, többet tudni róla, elvégre a párom és szeretem, de ez nehéz, mert ha nem kérdezgetem valamiről, akkor magától nem mondja, azt mondja, ez nehéz neki.
Aki ismer esetleg ilyen embert, vagy ő maga ilyen, hogyan lehetne idővel megnyitni kicsit?
25N,27F
Én szívesen megosztom, és szeretem is, hogy mik történtek velem, de felesleges dolgokról nem locsogok.
De már nem vagyok kíváncsi a véleményekre, mert érzelmi intelligenciája senkinek sincs itt, ahogy látom, és nrm értitek, mit jelent egy komoly, őszinte párkapcsolat.
Ennyi, Ő is felesleges dolgok locsogásának véli, amiről Te spontán szeretnél hallani.
Az intelligencia kalibrálással vegyél vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!