Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megkapott, elfog hagyni?
A barátommal 3 hete vagyunk együtt, és tegnap lefeküdtünk.
Szűz voltam. Nem kényszerített, én is ugyanúgy akartam.
Tulajdonképpen már egy éve ismerem, minden nap beszéltünk, április óta kavargattunk buliban is...
Most viszont elkezdtem félni... mi van, hogy ha megkapott és ezután már nem fogok neki kelleni? Nem ilyennek ismertem meg, csak már annyi ilyet olvastam, hogy komolyan megijedtem... Ma megy bulizni, kérdezte tőlem, hogy nem baj-e. Mondtam neki, hogy dehogy baj, menjen nyugodtan, neki is megvan az élete, de a nőket hanyagolja.
A válasz annyi volt, hogy ne aggódjak.
Szerintetek? csak értelmes válaszok érdekelnének. köszi szépen :)
L18
Nem minden pasi olyan.... :D
Én minden pasinál azt nézem hogy mennyi közös emlék lesz... :)
mert az exeim mindig azzal kezdték szakitás után az msn-beszélgetést hogy emléxem e erre meg arra...h mennyire jó volt stb stb és mindig ott kötöttünk ki hogy hiányzom nekik...
Szóval ezzel csak azt szeretném irni...hogy ha 1 pasi jól érzi magát veled....és ha nem mutatod magad könnyűvérű csajnak(nehogy megsértődj) akkor nemkell attól félned hogy elhagy...mivel 1 idő után belédbolondul...és nemtudod majd lebvakarni....
hja....és még 1 jótanács.....
tapasztalatból...: soha ne mutatsd ki teljesen hogy mennyire szereted....
16L
Ne általánosíts, nem minden pasi olyan, ha el is megy nélküled bulizni, biztos, hogy fogja nézni a csajokat, de én mindig azt mondom, hogy nem vakságot fogadott, ráadásul még mi nők is megnézzük a jó pasikat buliban, utcán stb... :)
Az meg írtad, hogy sex közben is figyelmes volt... szóval szerintem ne aggódj, nem hiszem, hogy elhagyna, mindenesetre ne kérdezzd meg majd tőle, hogy na csajoztál a buliban vagy voltak jó csajok, mert ettől tuti idegrohamot kap :)
együtt vagyunk... tök jó minden. mondja mindig - ha esetleg nem tudtunk talizni munka miatt - hogy mennyire hiányzom neki, úgy átölelne stb... meg mikor együtt vagyunk, akkor is mondja, hogy milyen jó velem lenni.
meglepődtem, de fejben tartotta, hogy most voltunk egy hónaposak... tök jól esett. szex is fantasztikus. szóval minden rendben eddig :) köszönöm a válaszokat, és utolsónak az érdeklődést :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!