Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem vagy sem? Múlt héten csütörtökön a vőlegényem elment dolgozni, ahogy szokott is. Én már az előtte levő napokban lebeszéltem az egyik barátnőmmel, hogy jöjjön fel és segítsen hazaköltözni. ..
Ugyan ezt tettem en is az elozo kapcsolatomban, meg az az azelottiben is. Egyszeruen en mindig kifogtam a hulyeket...akik megcsaltam, es megalaztak.
Az elsonel 3 evet eltunk egyutt. Allandoan a munkara hivatkozva jart el otthonrol, ejszakakba menoen targyalasok???en kis hulye meg elhittem, mert fiatal voltam.Aztan meg hogy az exenek szuksege van ra...mert hogy az exe is ilyen sokat tamogatta ot...igy kiberelt egy lakast neki, autot vett neki...en meg turtem mint egy marha...mar latom hogy mekkora balek voltam :) szoval egy nap nekem is annyi lett...azt mondtam ez nem mehet tovabb...o elment dolgozni, es mire hazaert eltuntem, egy levelet hagytam amiben leirtam a serelmeimet. (elotte mindig probaltam vele megbeszelni...de allandoan ugy csavarta a szot hogy a vegen meg en voltam a hibas, es nekem kellett megalazkodnom, es bocsanatot kernem) Utana hivogatott megjelent az eletemben ujra meg ujra...terdenallva kert felesegul...de en hajthatatlan maradtam. Mikozben a szivem majd meghasadt...es ejszakakat sirtam at...vartam a csodat.
Aztan az exem...hat az meg roszabb volt. O vele egy ev utan szakitottam. Marmint koltoztem el...de tole ugy hogy meg sem alltam svajcig :)
O is allandoan megalazott...szamara az volt a buli, hogy alja reszegre itta magat. Eleinte csak hetvegen...de aztan mar minden nap...hiaba kertem konyorogtem...de hasztalan volt...en meg nem akartam egy alkoholista melett kikotni...szoval leptem. Az sem volt konnyu mert szerettem. de megerte
Mert megismertem azt akit nekem szant a sors. Most lesz az eskuvonk ket het mulva, es februarra varjuk a szerelmunk gyumolcset. Szoval ne hari hogy ilyen bo lere eresztettem a valaszt, de az az igazsag, hogy mi nok a szeretett ferfiert sokmindenre kepesek vagyunk, es sok mindent elturunk, es amikor mar mindenki latja, hogy megalaznak minket nap mint nap...akkor is megvedjuk az imadottat, hogy aaaa o nem is ugy gondolta...pedig ha a lelkunk melyere nezunk akkor tudjuk hogy csak becsapjuk magunkat.
Szoval kitartas...es meglatod megtalalod a boldogsagodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!