Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem vagy sem? Múlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem vagy sem? Múlt héten csütörtökön a vőlegényem elment dolgozni, ahogy szokott is. Én már az előtte levő napokban lebeszéltem az egyik barátnőmmel, hogy jöjjön fel és segítsen hazaköltözni. ..

Figyelt kérdés
A legnagyobb titokban összepakoltuk a holmimat és elmentünk. Bezártam az ajtót és hagytam egy cetlit, hogy a postaládában megtalálja a kulcsokat. Nagyon sírtam, de muszáj volt megtennem, mert folyton hazudozott nekem, becsapott és megcsalt, amit minden alkalommal letagadott. Nem bírtam tovább és léptem. Iszonyú érzés volt. Azóta egyfolytában hívogat, de nem veszem fel.
2008. dec. 1. 21:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha o egy hazug diszno,aki megcsal,te meg nem muszaj titokban elmenekulj,vagy feltel is tole?Meg is vert?Az lett volna fair reszedrol ha odaalltal volna ele es megmondtad volna neki hogy te most lelepsz.Ezert nem kell lepontozni,habar nem erdekel,de szerintem igt lett volna tisztessegesebb reszedrol.
2008. dec. 1. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Jobb ez így mindkettőtöknek, az igazi nem csal meg és nem fog hazudni (és a neki igazival ő se fog ilyet csinálni, de legalábbis leszokik a kedvéért). Az a helyzet, hogy ismerek ilyen esetet, hogy a pasi nem bírt magával, sok kapcsolata futott zátonyra, velem se jött össze neki, 1 nő, akivel most együtt van, 1 tudta "betörni", és tudod, vele igazán boldog, és mikor összejöttek, valahogy tudtam, hogy na, ő az, aki mellett ki fog tartani, és bejött a megérzés, és nem érdekel, hogy nem velem, mert tudtam, hogy velem neki sose sikerülne, és csak egymást bántanánk.
2008. dec. 1. 23:15
 13/22 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként mennyi ideje voltatok együtt és mennyi idősek vagytok?
2008. dec. 1. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:
6%
Most a saját lelkedet jöttél ide megnyugtatni? Vállald föl a döntésedet, ha nem érzed helyesnek, minek tetted? Ha meg igen, akkor minek kérdezel ismeretleneket?
2008. dec. 2. 07:31
 15/22 A kérdező kommentje:
3 évet voltunk együtt, és most 23 ő 25 éves.
2008. dec. 2. 09:25
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Jól tetted, hogy elmentél. Nem kéne a kérdezőt bántani, gondolom azért ment el így, mert ha otthon lett volna a vőlegénye nem tudta volna megtenni. És azt gondolom az a férfi tett vele elég rosszat, és megérdemli, hogy így hagyták el. És mit ért volna a megbeszélés??? eddig sem jutottak semmire vele. Nagyon jól csináltad, volt bátorságod lépni, és nem csak siránkozni. De tarts ki és ne menj vissza hozzá. Ha egy kis megingást lát sztem el vagy veszve, úgyhogy cseréld le a számod, és örökre felejtsd el. Sok sikert hozzá!
2008. dec. 2. 10:51
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Ugyan ezt tettem en is az elozo kapcsolatomban, meg az az azelottiben is. Egyszeruen en mindig kifogtam a hulyeket...akik megcsaltam, es megalaztak.

Az elsonel 3 evet eltunk egyutt. Allandoan a munkara hivatkozva jart el otthonrol, ejszakakba menoen targyalasok???en kis hulye meg elhittem, mert fiatal voltam.Aztan meg hogy az exenek szuksege van ra...mert hogy az exe is ilyen sokat tamogatta ot...igy kiberelt egy lakast neki, autot vett neki...en meg turtem mint egy marha...mar latom hogy mekkora balek voltam :) szoval egy nap nekem is annyi lett...azt mondtam ez nem mehet tovabb...o elment dolgozni, es mire hazaert eltuntem, egy levelet hagytam amiben leirtam a serelmeimet. (elotte mindig probaltam vele megbeszelni...de allandoan ugy csavarta a szot hogy a vegen meg en voltam a hibas, es nekem kellett megalazkodnom, es bocsanatot kernem) Utana hivogatott megjelent az eletemben ujra meg ujra...terdenallva kert felesegul...de en hajthatatlan maradtam. Mikozben a szivem majd meghasadt...es ejszakakat sirtam at...vartam a csodat.

Aztan az exem...hat az meg roszabb volt. O vele egy ev utan szakitottam. Marmint koltoztem el...de tole ugy hogy meg sem alltam svajcig :)

O is allandoan megalazott...szamara az volt a buli, hogy alja reszegre itta magat. Eleinte csak hetvegen...de aztan mar minden nap...hiaba kertem konyorogtem...de hasztalan volt...en meg nem akartam egy alkoholista melett kikotni...szoval leptem. Az sem volt konnyu mert szerettem. de megerte

Mert megismertem azt akit nekem szant a sors. Most lesz az eskuvonk ket het mulva, es februarra varjuk a szerelmunk gyumolcset. Szoval ne hari hogy ilyen bo lere eresztettem a valaszt, de az az igazsag, hogy mi nok a szeretett ferfiert sokmindenre kepesek vagyunk, es sok mindent elturunk, es amikor mar mindenki latja, hogy megalaznak minket nap mint nap...akkor is megvedjuk az imadottat, hogy aaaa o nem is ugy gondolta...pedig ha a lelkunk melyere nezunk akkor tudjuk hogy csak becsapjuk magunkat.

Szoval kitartas...es meglatod megtalalod a boldogsagodat

2008. dec. 2. 16:27
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, most még nagyobb erőt kaptam. Ma először volt annyi lelki erőm, hogy felvegyem a telefont és beszéljek vele. Majd megszakadt a szívem, ahogy hallottam sírni a telefonba és könyörögni, de most az egyszer nem hagyom magam és nem megyek hozzá vissza, mert tudom mi lesz a vége. És hogy ne is lássam, beadtam a jelentkezéseimet leinformálható külföldi munkaerő-közvetítő cégekhez.
2008. dec. 2. 17:03
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
A lehető legjobb volt amit tehettél,sok más ellentétben nem üldögélsz tovább a langyos sz.rban,cska azért mert legalább meleg
2008. dec. 4. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
16%
Fogjátok fel, feministák, hogy nem azzal van a baj, hogy otthagyta, hanem ahogy. Nem tisztességes. Attól, mert a másik nem tisztességes velünk (ti. megcsal), attól még legyen már bennünk annyi méltóság és önbecsülés, hogy mi nem leszünk ugyanolyanok...
2008. dec. 4. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!