Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélésnél mennyi a normális közös program?
Sziasztok! Lassan egy éve együtt élünk a párommal. Minden hétvégén egy nap közös program van, amikor kimozdulunk, kirándulunk egyet. A másik nap a párom a haverokkal találkozik ahova megyek én is. Többször is mondtam, hogy kicsit kellemetlen, de ő mondta, hogy menjek velük, nem érdekli mit gondolnak, menjek. Mostanra egyre kellemetlenebbnek érzem ezt, így meg szeretném vele beszélni, hogy menjen egyedül. A gond ott kezdődik, hogy a párom egyre többször akarja kibulizni, hogy az egész hétvége haveros legyen, mi meg amikor hétköznap meló után van időnk, filmezünk és ennyi. Nekem ez így kevés, oké együtt élünk, de szeretnék egy olyan napot hétvégén amikor közös napot csinálunk, kimozdulunk valahova, nem otthon poshadunk, és nem haverozik. Volt már ez téma, de úgy érzem neki ez annyira nem igénye. Nekem ez fáj. Szerintetek együttélésnél ez normális? Vagy én reagálom túl? Oké, hogy a haveros programokra hív, de én szeretnék egy héten egy olyan napot amikor ketten megyünk valahova. Volt téma, hogy hétköznap meló után kimozdulunk valahova, de én jobb szeretném hétvégén amikor kipihenten van egy napunk erre. Persze őt is értem, hogy haverozna, csak kicsit úgy érzem rájuk több időt szánna a hétvégéből mint rám. Segítsetek.
Ő 28 F, én pedig 26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!