Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban mikor érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mikor érzitek úgy, hogy keveset kaptok?

Figyelt kérdés
Mik ezek a dolgok, és ha megbeszéltétek a párotokkal ezt, akkor utána rendbe jött a kapcsolat?
2021. jan. 8. 16:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a gond ha a másik lesz..a az igényeidet. Miért ne tetszene a válasz? Szakítás lesz.
2021. jan. 8. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom meg némileg tapasztaltam is.

Több találkozót csikartam ki az exemből, mert kevésnek éreztem az időt amit rám szánt. A haverokkal többet volt... teljesen más volt mintha alapból egyezett volna ebben az igényünk...

Szex ugyanígy, többször kívántam, mint ő. És láttam az erőltetettséget, a kényszert a szemében.

De olyan is volt több, amit ő várt el tőlem, az egyiket meg tudtam neki adni jó szívvel, abban megváltoztam teljesen, és nem éreztettem vele semmit.

De volt olyan, amit annyira ellenérzéssel, kényszerűségből, rámerőszakolva kellett volna megváltoztatnom, hogy ha megteszem is lerombolja a kapcsolatot...ha meg nem, akkor ő szakít velem. Ekkor lett vége.

Úgyhogy szerintem az a jó, ha alapból egyeztek az ilyen fontos dolgokban.

2021. jan. 9. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!