Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok normális?!
Krvára idióta vagy idióta krva.
Választhatsz.
szerintem ebben az esetben is lehet szidni a kérdezőt, mert nő létemre azt mondom, hogy iszonyat undorító vagy. biztos, hogy ha férfi lennék és megtudnám kiraknám a szűrödet. nem tizenévesek vagyunk (gyanítom te se, hogy ide írtál), hogy piásan mások ölébe üljünk, tök mindegy, hogy épp szar van a levesben a kapcsolatodban. bár én tizenévesen se csináltam ilyeneket, tiszteltem annyira a másik felet, hogy nem alázom meg ilyen szitukkal.
vidd el a formás segged a párodhoz, mondd el neki, hogy egy figyelemhiányos óvodás vagy és tegyen szívességet neked azzal, hogy szakít és minden héten ülhetsz más f*szba.
puszi
22N
Hát azért elég radikálisak vagyunk, kérem szépen.
Visszataszítónak visszataszító. De még egy csók sem történt. Nő vagyok, szóval fordított esetet nem úgy képzelek el, hogy a pasim beleül egy csaj ölébe, de ha mondjuk gyakran ölelgetné, puszilgatná részegen valamelyik barátnőmet, nyilván kiakadnék, de ha megoldható, ez nem lenne szakítóok. A barátnővel igen, mert milyen barát hagyja, hogy a másik pasija/nője rámásszon.
Legközelebb inkább ne igyál semennyit, a 2 fiútól meg kérj bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!