Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akar szexelni? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Az a szituáció, hogy kb 4 hónapja ismerjük egymást, már az elején is lassan haladtunk, nagyon nehezen közeledett,az első csókot is én kezdeményeztem egy hónap után. Azóta párszor aludtunk együtt nála, jól elvoltunk,de szex nem volt. Azt vettem észre hogy nem nagyon fogdos,nem látott még meztelenül, és nagyon tanácstalan vagyok. Azt viszont élvezi ha én teszek neki dolgokat,mondjuk én vágyom is rá. Elmondása szerint tetszem neki és szépnek talál, de nem akar sietni semmivel... ti mit gondoltok? Ő 23/F én 21/N . (Nem szűz és nem is meleg,volt két elég hosszú kapcsolata előttem)
9-es mostmar nem fogom neki csinálni egyáltalán ezentúl, csak ha már normális szexuális életünk lesz.
10-es: ismerem a volt barátnőjét,együtt táncoltunk régen,úgyhogy tuti nem kamu. Igazából mindig én erőltetem a szexuális dolgokat ha nala vagyok,nem ő, értem hogy lassan akar haladni, de ennyire?
2021. jan. 6. 16:44
12/24 anonim válasza:
Mostani időkben szokatlan ez az önmegtartóztatás és a lassú haladás. Régebben inkább elfogadott volt...
Ffi.
2021. jan. 6. 17:04
13/24 anonim válasza:
Ha lassan akarna haladni, nem tomkodne a farkat a szadba ilyen modon. Ha komolyan venne, akkor meg megprobalna feloldani es tenni rola, hogy neked is jo legyen. Erre az elso utan tobbszor lett volna alkalma es szart ra. Hat, rakd ossze, hogy miert talalkozik veled.
2021. jan. 6. 17:29
14/24 anonim válasza:
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Van akiket megvisel, ha egy nő visszautasítja az ilyen jellegű közeledését. Ilyenkor már nem is nagyon mer többször, mert fél az újabb elutasítástól, ez egy férfinak rosszul tud esni. Tényleg beszélj vele erről!
2021. jan. 6. 18:01
15/24 anonim válasza:
Bátorítsd!
2021. jan. 6. 20:26
16/24 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen volt.
Hosszú lenne leirni miért volt gátlásos és voltak ilyen téren problémái.
Én bele voltam esve, mint a ló a gödörbe, így kitartottam :)
Jól tettem, mert amúgy naggyon jó szerető, csak kicsit hosszú volt az út idáig
2021. jan. 7. 14:24
17/24 anonim válasza:
Ez nem normalis. Es ot szabad kielegiteni, de a veled akkor foglalkozna, mikor hatszor forditja meg a naptart?!
Abnormalis plusz onzo, barmi oka is legyen.
2021. jan. 8. 20:47
18/24 anonim válasza:
keress mást, ő neki mindegy hogy ott vagy vagy sem.
2021. jan. 8. 21:19
19/24 anonim válasza:
Önző pszichopata.
2021. jan. 9. 06:40
20/24 anonim válasza:
Nem kíván igazán szerintem. Csak társalkodó- és szopkodónője vagy. Közben keresi máshol az igazit. Bocs, de a kifogásai teljesen erre utalnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!