Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a sexet. Mi a gond? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Szeretném kielégíteni a barátnőmet, kívánom is meg minden, de egyszerűen nem jön össze az erekció, még ha orálisan kényeztet is, csak alig keményedik meg2010. aug. 13. 20:23
1/5 anonim válasza:
Szoktál maszturbálni vagy esetleg ezt naponta megpróbáljátok?ha igen,akkor tarts egy pár nap szünetet és menni fog.
2/5 A kérdező kommentje:
szoktam, de már tartottam többször is 2-3 napos szünetet
2010. aug. 13. 20:44
3/5 Barney Stinson válasza:
Ha például nagyon régóta vagy a barátnőddel, és kicsit elhagytátok magatokat, akkor ez rendben is van, annyi, hogy tényleg pár napot pihentessed magadat, meg ez előfordulhat attól is, hogy nagyon fáradt vagy és tényleg nem kívánod a szexet, esetleg az, hogy tényleg parázol attól magadban, hogy nem fog összejönni, és tényleg nem merevedik meg, a kis öcskös :)
Sok oka lehet, de magadban mindet le tudod rendezni, hidd el.
4/5 Barney Stinson válasza:
Próbáljátok meg, a kihúzott előjátékokat, találjatok ismét egymásra, tévézés közben a kanapén. Esetleg próbáljatok ki új figurákat, amik felizgatnak, még ha kicsit bizarrnak is érzed elsőre. De ha nagyon nem jön össze, akkor fordulj szakorvoshoz, végső esetben pedig tabi.
5/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, remélem összejön, nagyon szeretem a barátnőm, nem akarom emiatt elveszteni :(
2010. aug. 13. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!