Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha valaki amiatt szakítana veletek, mert most ti jelenleg hullámvölgyben vagytok? leírásban
Amúgy jó a kapcsolatotok, de az utóbbi 1 hónapban ti nagyon mélyen vagytok, rossz a kedvetek, sok rossz dolog összejött, nem tudtok megbirkózni vele és a barátotok/ barátnőtök amiatt szakítana veletek, mert hogy nem olyanok vagytok mint akit megismert?
Jelenleg ez a helyzet velem, emiatt történt a szakítás, mert nagyon mélyen vagyok, és még nem látom a fényt az alagút végén. És hogy megváltoztam, nem vagyok olyan felhőtlenül boldog, vidám, mint az elején....
A GYK-n azt szoktam látni, hogy a válasz attól függ, hogy férfi vagy nő az illető.
Ha férfi kerül depressziós állapotba, munkanélküli lesz, akkor "nehogymár a nő tartsa el", "meg hagyd ott a fenébe". ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas.. )
Ha nő kerül ilyen állapotba, akkor mekkora mocsok, ha még ő is belerúg, támogatnia kell a végsőkig.
Azért szakított, mert szerinte az utóbbi 1 hónapban negatív vagyok és látja rajtam hogy nem vagyok önmagam. De előtte ezt nem említette, csak rám zúdított mindent. Köpni-nyelni nem tudtam.
Mélyen vagyok most eléggé, de azt hittem a rosszon is túl tudunk lépni, nem csak jóban-boldogságban vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!