Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el, hogy elfogadják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy elfogadják a szüleim és a barátaim?

Figyelt kérdés

Kétszer is szakítottunk, mert mindkétszer kb basztunk bele mindketten és nem változtattunk a problémákon a kapcsolatba, de most úgy döntöttük, újra próbáljuk... A kapcsolatunkról nem kérek véleményt, meg hogy felmelegítve a töltött káposzta se jó stb. :D

Én mindkét szakításkor nagyon kibuktam, kórházba kerültem, stb... pontosan ezért már mindenki haragszik az exemre vagyis mostmár újra barátom. Megoldás lehet, ha leül beszélgetni a családommal, barátokkal stb, elmagyaráz mindent, bocsánatot kér amiért összetört stb? Mert igazából csak erre tudunk gondolni, amivel kicsit is talán meglehetne őket lágyítani.

2021. jan. 2. 17:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

De a szüleid és a barátaid ismerik gondolom a szakítások okát, meg a barátodat is. Mégis ugyanolyan véleményen vannak, mint mi, tapasztalt vadidegenek.

Megértelek, mert én is voltam ekkora pancser, mint te.

Így nagyon jól tudom, hogy te is csak a saját bőrödön fogod megtanulni és megszenvedni ezeket a dolgokat, ahelyett, hogy nem tennéd tönkre a baráti és családi kapcsolataidat egy f@sz miatt.

Azt ne felejtsd el, hogy ő nem fogja a vállát tartani, ha éppen miatta sirdogálsz, ellenben a családoddal meg a barátaiddal. De te tudod.

10-es voltam.

2021. jan. 2. 20:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda érvek. "Úgy látom.." Mert a 2 korábbi alkalommal nem azt láttad? Ezt hívják önsorsrontásnak, de a te szíved joga, ha szeretnél mindig depressziós lenni meg kórházba járni egy egyértelműen toxikus kapcsolat miatt.

Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak: Sehogy. Valszeg a környezted jobban látja a helyzetet és már az ajtó másik felén akarják látni a pasidat. Ezen pedig semmi sem fog változtatni, hiszen lássuk be:

1. A pasi lelkileg tönkretett

2. Többször is szakítottatok

3. Láthatóan nem illetek össze.

Miért gondolnák, hogy be kell fogadniuk azt, ami egyértelműen nem működik? Erre nem kényszerítheted őket, hogy kedveljék. Elviselni még csak-csak, de közben úgyis azon fognak imádkozni, hogy jöjjön meg az eszed.

2021. jan. 2. 20:08
 23/25 A kérdező kommentje:

A barátaim többsége elfogadja egyébként mert látják hogy boldogabb vagyok vele mint nélküle és pontosan azért mert ismerik a szakításunk okait nem szólnak bele és reménykednek hogy tényleg sikerül megoldani :)

A szüleim nehezebb esetek, mert nyilván csak annyit láttak, hogy kikészülök. Én értem a negatív hozzáállást és nyilván látom én is azt hogy nem biztos hogy ez jól fog elsülni de mindig vannak kivételek :) És utolsó egyáltalán nem azzal volt a baj hogy nem illünk össze teljesen más problémák voltak a kapcsolatunkba igazából :) Nyilván én megértem a negatív hozzáállást. De ettől még nem fogom most neki azt mondani hogy megváltozott a véleményem és mégse próbáljuk meg újra mert én szeretnék neki egy esélyt adni :) Talán működni fog talán nem majd meglátjuk. Mindig vannak kivételek :) De az is lehet hogy mi nem leszünk majd kiderül.

Ettől függetlenül amíg tart és szeretném hogyha a szüleim legalább eltűrnék őt, szeretni egy jó darabig úgy sem fogják, sőt lehet hogy soha, de legalább viseljék el :) Ehhez kértem a segítséget☺️

2021. jan. 2. 20:55
 24/25 anonim ***** válasza:
60%
De erre nem tudod őket rákényszeríteni. Amúgy meg lehet sikerül..? Miért eddig hogy álltál hozzá? Hát, ami ennyiszer nem megy, az nem illik össze, magyarázhatod húszféleképpen. A szüleidnek meg hagyd meg, hogy azt érezzék, amit. Kedvelni nem fogják. Ez biztos.
2021. jan. 2. 22:38
 25/25 A kérdező kommentje:
Nyilván én eddig is így álltam hozzá, de ez rajta is múlik. Volt egy nagyon őszinte beszélgetésünk ami kellett ahhoz, hogy ő is észhez térjen szerintem. De majd meglátjuk /)
2021. jan. 3. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!