Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon fura de mindig is ilyen volt viszont ez a része mindig is zavart benne.

Ő 32 éves én 33 és sokszor úgy kezel mint egy babát nem pedig úgy mint egy felnőt nőt.

Félreértés ne essék "jó értelemben értettem" nagyon foglalkozik , folyamatosan oda húz magához, szeretget "babusgat" de rettenetesen zavar... 1 év alatt sikerült leszoktatnom erről vagyis akarná csinálni de nem meri már mert rengetegszer veszekedés volt ebből viszont látom hogy ez nagyon nem jó nek igy. Lehet hogy nem vagyunk össze illő pár? Tény hogy nagyon mások vagyunk és ezzel a részével engem a világból ki lehet kergetni. Ő az a nagyon közeledő fajta (állandóan "gyömöszölne" Ölelne , ilyet még nem is láttam... én meg az ellentéte és rengeteg vitához vezetett ez, az elején nem volt gond mert én is igényeltem ezt de ahogy teltek az évek (4) úgy zavar egyre jobban.

Lehet valami betegsége/ traumája? Nyilván sokkal jobb ez mint ha bántana vagy inna és verbálisan agressziv lenne velem félreértés ne essék.

2021. jan. 2. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem meri már csinálni, mert rengetegszer volt belőle veszekedés, meg téged a világból ki lehet kergetni, akkor nem, nem benne van a hiba.

Gondolom te is az a fajta nőci vagy, akinek a külseje nincs összhangban a személyiségével, és gyakorlatilag becsavarodtál a kislányos külsőd miatt a téged ért kedveskedésekbe.

Kisember effektus, a pszichológia így írja le.

Fogadd el magad, és ne akarj egy 200 kilós izomtömeg lenni.

2021. jan. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Más a szeretetnyelvetek, ennyi...

De azért ez nem egy egészséges kapcsolat, legalább is, hogy le akarod "szoktatni" arról, hogy kifejezze magát. Megértem, hogy kényelmetlen, de azért az, hogy "rengeteg vita" volt belőle, számomra már túlzás és nem egy egészséges kapcsolat jele.

2021. jan. 2. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Nem Benned van a hiba. Te ilyen vagy, ő olyan, és kész. Idén még egy fickó bukja a nőjét. Ilyen ez. :)
2021. jan. 2. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Na, majd a következő le se fog szni, aztán majd visszasírod a gyengéd, ragaszkodó exedet. Meg is fogod érdemelni.

Az ember esze megáll, hogy vannak nők, akiknek semmi sem jó.

2021. jan. 7. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!