Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a pasim? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a pasim? Én 19/L, Ő 40/F

Figyelt kérdés
Tudom... Nagyon nagy a korkülömbség... De eleinte simán ment minden. Egy pár hónapja ismerjük egymást, anyukám is ismeri. Mostanában elég furcsán viselkedik a pasim. Mondjuk az is zavar egy picit hogy likeol tízen éves lányokat meg írja facebookon hogy hiányzik neki a pasim meg a szüleinek is hiányzik de hát családi barát a lányok. És van pasija mind kettőnek. De mostanában nem ír rám annyiszor, tudom nagyon elfoglalt a munkája miatt, de ma egyáltalán nem írt rám. Pedig úgy láttam hogy fent volt messengeren kétszer is de nem nézte meg az üzeneteim. Tudom... Az éjszaka fent voltunk nagyon sokáig majdnem reggelig és lehet fáradt(amúgy barátokkal volt de tartottuk a kapcsolatot és fel is hívtuk egymást mert mindkettőnknek az őszinteség a legfontosabb. De akor is... Amúgy titokban van még a kapcsolatunk. És még nem találkoztunk csak egyszer de van sok hasonlóság bennünk.Ő kezdeményezett először de mióta "együtt vagyunk" nem nagyon likeol képeimet sem. De viszont mikor van ideje mindig beszélünk. Amúgy nem nagyon van ideje találkozni. De már nem tudom mit higgyek. Tudom most fog jönni a sok negatív válasz de érdekel másnak a véleménye is. (és ha lehet sértő válaszok nélkül!)

2021. jan. 2. 03:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

"6/10 A kérdező kommentje:

Tudom de azt mondta hogy megpróbálhatnánk hogy legyünk kapcsolatban."

És? Ez nem azt jeleni, hogy az első randi után már abban vagytok.

2021. jan. 2. 04:31
 12/23 A kérdező kommentje:
OK. Mindegy. Köszi a kérdéseket.
2021. jan. 2. 04:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott! Gyorsan! Te még naiv gyerek vagy.
2021. jan. 2. 06:16
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Atya világ. Sokáig gondolkodtam hogy nem kamu-e a kérdés... de csak simán hülye a kérdező.
2021. jan. 2. 06:36
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
12 éves gondolkozású lány, a pasi meg nyilván meg akarja fektetni, mint a többi kislányt. Ennyi.
2021. jan. 2. 06:41
 16/23 anonim ***** válasza:
98%

Tizenx éves lányokat lájkolgat, és te azt hiszed, hogy veled van kapcsolatban? Vannak még rajtad kívül is "csajai", egy célja az, hogy minél többet meghúzzon közületek.

A szöveged elején még azt hittem, hogy már pár hónapja együtt vagytok, nem csak 1 randika volt.. 😂 😂 😂

2021. jan. 2. 06:58
 17/23 anonim ***** válasza:
98%
Még csak nem is a korkülönbség lenne a baj, mi 18-29 felállásban jöttünk össze, élethelyzetet tekintve igazából ugyanaz. De azt észre kell venned, akkor is, ha 40, ha 15 vagy ha 90 éves pasival randizol, hogy valóban érdekled-e őt. És ez nem attól függ, hogy azt mondja, próbáljátok meg, hanem attól, hogyan viselkedik. Pl nem nézeget más nőket és nem cseten tölti veled a szilvesztert, hanem élőben...
2021. jan. 2. 07:33
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Egy tali meg semmi! Az is sokat elmond rola, hogy tinik utan csorgatja a nyalat, meghozza ugy, hogy ott vagy neki te (elvileg).
2021. jan. 2. 09:19
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Jaj drágám, te nagyon naív vagy még. És meglepően kislányos a gondolkodásod 19 évesen.

Egy randi nem jelent párkapcsolatot. És igazuk van az előzőeknek, a 'megpróbálhatnánk' sem azt jelenti, hogy akkor mostantól a pasid.

Szerintem kapuzárási pánikban van éppen, és próbálja visszanyerni a fiatalságát azzal, hogy veled egykorú lányokat hülyít. De nehogy azt gondold, hogy bármi komolyat szeretne tőled. Csak meg akar fektetni és ennyi. Valószínűleg van még pár lányzó, aki azt hiszi, hogy a pasija.

2021. jan. 2. 10:26
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Csak a puncid kell neki, semmi más, és nyugodj meg, melletted jópár, hány hozzád hasonló naiv kislányt hlyít. Ő jól jár, mert valamelyiktek szétteszi neki úgyis.
2021. jan. 2. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!