Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a pasim? Én 19/L, Ő 40/F
"6/10 A kérdező kommentje:
Tudom de azt mondta hogy megpróbálhatnánk hogy legyünk kapcsolatban."
És? Ez nem azt jeleni, hogy az első randi után már abban vagytok.
Tizenx éves lányokat lájkolgat, és te azt hiszed, hogy veled van kapcsolatban? Vannak még rajtad kívül is "csajai", egy célja az, hogy minél többet meghúzzon közületek.
A szöveged elején még azt hittem, hogy már pár hónapja együtt vagytok, nem csak 1 randika volt.. 😂 😂 😂
Jaj drágám, te nagyon naív vagy még. És meglepően kislányos a gondolkodásod 19 évesen.
Egy randi nem jelent párkapcsolatot. És igazuk van az előzőeknek, a 'megpróbálhatnánk' sem azt jelenti, hogy akkor mostantól a pasid.
Szerintem kapuzárási pánikban van éppen, és próbálja visszanyerni a fiatalságát azzal, hogy veled egykorú lányokat hülyít. De nehogy azt gondold, hogy bármi komolyat szeretne tőled. Csak meg akar fektetni és ennyi. Valószínűleg van még pár lányzó, aki azt hiszi, hogy a pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!