Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati szempontból hogy telt a Szilvesztered?

Figyelt kérdés

Jöhet bármi.

Korral, nemmel.

BÚÉK. 🙂

2021. jan. 1. 12:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
47%
#40: Nem kell megsértődni az igazságon... Igaz, én inkább vagyok egyedül, mint egy szar kapcsolatban, és azért panaszkodjak, hogy a párom semmibe vesz. Mindegy, további jó siránkozást és időelbaszást egy olyan ember társaságában, aki szarba sem néz téged, aztán majd jövőre is ugyanilyen választ adhatsz egy hasonló kérdésre.
2021. jan. 3. 10:54
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan nők ( és férfiak is de többnyire nők), akik kapcsolatfuggok. Inkább vannak egy olyannal aki szarba se nézi oket, mint magukban. Lehet ez idő alatt pedig olyan párkapcsolati lehetőségekről maradnak le, amik jobbak lehetnének , ha nem maradnak szándékosan benne egy szar kapcsolatban egy semmirekellő alakkal. Ismerek egy ilyen lányt személyesen is. Szerencsétlen szenved, semmibe nem nézi a csávója, de valamiért nem hagyja ott, mert szereti. De hogy lehet valaki egy olyan emberbe szerelmes, aki max ürítésre használja?
2021. jan. 3. 11:00
 43/48 anonim ***** válasza:
52%

#41 én nem panaszkodok.

Felhívom a figyelmed:

CSUPÁN VÁLASZOLTAM EGY KÉRDÉSRE!!!

2021. jan. 3. 11:07
 44/48 anonim ***** válasza:
#42: Ez jó kérdés. Nekem is van olyan lány ismerősöm, akivel a szemem láttára beszélt úgy az exe, mint egy kutyával, a csaj meg olyan áhítattal nézett rá, hogy majdnem kiesett a szemein keresztül. Az ilyesmit tényleg nem értem, sírnak, hogy nekik milyen rossz, meg sehol egy normális ember, miközben rengeteg normális ember van (nemtől függetlenül), aki magányos.
2021. jan. 3. 11:08
 45/48 anonim ***** válasza:
Igen, de általában azoknak van valami stikje. Valami ami miatt nem okes vele egy párkapcsolat, ami miatt nem lehet felvállalni hosszútávon vagy egyáltalán mások előtt.
2021. jan. 3. 11:10
 46/48 anonim ***** válasza:
#43: "Magányosan, és a párom nem is kívánt boldog új évet, én meg csak miatta maradtam ébren,hogy kívánják.... Mintha nem is leteznék számára". Na igen, ez abszolút nem panaszkodás. Még meg is hazudtolod önmagad, de végül is nekem mindegy, nem az én életem. De ha gondolod, nyugodtan szólj az óvónéninek, hogy meghúztam a hajadat.
2021. jan. 3. 11:10
 47/48 anonim ***** válasza:

Nem szoktam panaszkodni... Jelenleg egy nehéz időszakot élünk meg a párommal, de próbáljuk menteni a menthetőt.

De látom,itt mindig vannak olyanok akik csak azt az alkalmat lesik, mikor köthetnek bele másba...

Nem tehetek róla, hogy nektek nem jött össze még egy normális kapcsolat....

Tudom, tudom... Most jön a sok válasz, hogy nekem 15 évig tartó komoly kapcsolatom volt stb... 😀

2021. jan. 3. 11:12
 48/48 anonim ***** válasza:
Pont ez miatt írom. Voltam hasonló helyzetben.
2021. jan. 3. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!