Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na kinél telt a Karácsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na kinél telt a Karácsony este párkapcsolati vagy családi cirkusszal?

Figyelt kérdés
Nálam családi cirkusz volt. Elkuldtem szüleimet a halál ....ra.
2020. dec. 26. 00:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam semmi veszekedés nem volt senkivel viszont még mindig annyira beteg vagyok, hogy alig élek.
2020. dec. 26. 00:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi bajod?
2020. dec. 26. 00:58
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
És ennek most örülsz?
2020. dec. 26. 01:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nálunk az elmúlt pár év karácsonya népneveléssel telt (ha pofátlankodtak, egyszer szóltam, hogy nem kéne, másodikra húztam a kabátom és hazamentem, aztán szégyenkezzenek csak a stílusuk miatt). A párommal sosem volt eddig ilyen probléma, őt én választottam, a családom sajnos nem, de idén karácsonyra megértették, hogy ha velem akarnak ünnepelni, akkor bizony nem lesz az életemben könyékig turkálás (minek költök erre meg arra a képzésre), kéretlen életvezetési tanácsadás (amíg nem lesz gyerekem, nem tudom, mi a jó) vagy épp fölösleges bsztatás a sokadik nem után is(egyem már meg a fél ló másik felét, menjek már gyuluskával játszani, akit nem én bsztam a világra, innentől fogva pedig nem is érdekel, ha a szülei nyakán marad a teher, hogy szórakoztassák, nem az enyémen). Mímeljen mosolyt nekik a halál.

Mostanra vagy nem hívnak vagy minőségi az együtt töltött idő, szóval az eddigi évekhez képest csak nőtt a hozzáadott értékük. És ez így van jól. 🥰

2020. dec. 26. 02:16
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen átlagos volt, nem volt semmilyen balhé
2020. dec. 26. 02:27
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Mindennap van családi balhé nálunk sajnos. Ezek a napok sem mások. Párom most épp nincs.

L

2020. dec. 26. 08:10
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Idén nélkülem töltik az év utolsó 3 hónapját, a jövő év teljes egészét, a következőt is stb. Még azt remélik látnak majd, de én már tudom, hogy az utolsó volt az utolsó. Ennek okán nyugi van, 4-es válaszolóhoz hasonló és rosszabb állapotok voltak, idén ez megszűnt, ugyhogy minden rendben, rég aludtam ennyire nyugodtan.
2020. dec. 26. 08:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nincs ilyen nálunk. Leszámítva a 7 és 4 éves lányomat, akik egy legódarabért képesek ölre menni :)

De amúgy nincs balhé (ilyenkor sem)

2020. dec. 26. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt balhé, mondtam, hogy mindenki kussol, egész este meg sem mertek mukkanni.
2020. dec. 26. 09:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban az összes karácsony összeveszéssel telt, anyám előre rettegett már december elején, hogy megint mi lesz otthon.

Azóta kizárólag olyan nőt keresek, akivel nem ilyen az élet. Ha észreveszem, hogy megy a karácsonyi feszkó (az ajándékok, a takarítás, a vacsora, a kitudja mi miatt), akkor jelzem neki, és ha nem képes elengedni, akkor elengedem én.

Szerencsére manapság egyáltalán nem nehéz olyan kultúrált párt találni, aki megérti, hogy a karácsony nem arról szól, hogy a megelőző napokban-hetekben szétcsapjuk magunkat a stressztől, utána végre mikor le lehet ülni, akkor kiengedi mindenki a gőzt.

2020. dec. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!