Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis hogy egy férj ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy egy férj ilyen? Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés

December elején van a szülinapja. Aznap is elment este haverokkal ünnepelni. Aztán 24-én este is és szilveszterkor is egyedül voltam itthon a gyerekkel.

Szerinte ez oké. Mert amúgy meg mindig velünk van. Nem megy sehova. Most is reggel az előbb jött haza. Egész nap csak fetregeni meg aludni fog.

Nem értem. Én a szeretteimmel akarom tölteni az ünnepeket.

Azt mondja öt nem érdekli a szilveszter. Nem azért ment bulizni.

2021. jan. 1. 07:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval régebben sem voltál fontos neki. Akkor most miért is panaszkodsz? Én megmondanám neki, hogy mától a haverjaid mosnak, főznek, takarítanak rád, és az ágyba is nyugodtan bebújhatsz melléjük.
2021. jan. 1. 09:06
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Haveri társaság fontos, remélem te sem építetted le a sajátodat. Szükség van olyan emberekre, akik helyre tesznek időnként, akár a házas életben előforduló problémák kapcsán. Persze megfelelő haverok kellenek ehhez.

Sajnos neki nem megfelelőek a haverjai, mert máskülönben karácsonykor, szilveszterkor megkapta volna tőlük, hogy miért nem a feleségével van.

2021. jan. 1. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg lehet hogy a születésnapját, a szentestét és a szilvesztert is a szeretőjénél töltötte.

Senki sem viselné el, hogy szenteste a haverokat válasszák helyette. Ja de, te.:(

2021. jan. 1. 10:04
 14/20 Cieran válasza:
97%
A kérdés inkább az, hogy még mennyi időt loptok el egymás életéből?
2021. jan. 1. 10:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is tudom neked mondani bármikor, hogy fontos vagy nekem, szeretlek stb. :)
2021. jan. 1. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
neharagudj de biztos hogy a szeretojevel volt nem a haverjaival. valj el tole, kimeld meg ettol magad es a gyerekeket
2021. jan. 1. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, kérdező, de a "bulizás" ebben az életkorban a csajozást jelenti, virágnyelven.

Amúgy szép kis "barátai" vannak, hogy nem zavarták haza szenteste.

2021. jan. 1. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Qrni volt nem bulizni
2021. jan. 2. 08:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk 24.én vacsora van ajándékozás társasjáték és kártya.Egész nap főzök sütök mert idén még 23.án dolgoztam ha ennek ellenére az én férjem a haverokat választaná már nem lennénk házasok.Velem és a gyerekekkel legyen én se barátnőzni megyek akinek fontos a család az nem csinál ilyet.
2021. jan. 5. 09:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Na ezért jobb a szingli élet
2021. jan. 5. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!