Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy egy férj ilyen? Másnál is van ilyen?
December elején van a szülinapja. Aznap is elment este haverokkal ünnepelni. Aztán 24-én este is és szilveszterkor is egyedül voltam itthon a gyerekkel.
Szerinte ez oké. Mert amúgy meg mindig velünk van. Nem megy sehova. Most is reggel az előbb jött haza. Egész nap csak fetregeni meg aludni fog.
Nem értem. Én a szeretteimmel akarom tölteni az ünnepeket.
Azt mondja öt nem érdekli a szilveszter. Nem azért ment bulizni.
Haveri társaság fontos, remélem te sem építetted le a sajátodat. Szükség van olyan emberekre, akik helyre tesznek időnként, akár a házas életben előforduló problémák kapcsán. Persze megfelelő haverok kellenek ehhez.
Sajnos neki nem megfelelőek a haverjai, mert máskülönben karácsonykor, szilveszterkor megkapta volna tőlük, hogy miért nem a feleségével van.
Szerintem meg lehet hogy a születésnapját, a szentestét és a szilvesztert is a szeretőjénél töltötte.
Senki sem viselné el, hogy szenteste a haverokat válasszák helyette. Ja de, te.:(
Ne haragudj, kérdező, de a "bulizás" ebben az életkorban a csajozást jelenti, virágnyelven.
Amúgy szép kis "barátai" vannak, hogy nem zavarták haza szenteste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!