Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatokban általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatokban általában az szokott lenni az egyik első veszekedési ok, hogy a lány romantikus filmet szeretne nézni, a fiú pedig akciófilmet?

Figyelt kérdés

2020. dec. 29. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném.Például én nem tv zek,csak ritkán.Olyankor is van,hogy végig se nézem.Inkább olyan "belenezek" stilus.

Néha letöltünk valamit közösen.

Aztán a mai világban már a tv se egy nagy szám.

Szval ha netalán ez egy olyan oltari hatalmas töres ,veszekedesi pont lenne egy kapcsolatban,es már szinte katasztrófa helyzet van,lehet venni másik tv t.és mindenki nézi,amit akar.Felesleges ezen cirkuszolni.

Gyakori már manapsag,hogy a konyhában is van tv.

Nállunk persze csak egy van,mert mint mondtam nem vagyunk kimondottan nagy tv nézők.

2020. dec. 30. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten 12 évesek vagytok, akkor igen.
2020. dec. 30. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk szeretem a romantikus filmeket (kifejezetten az ilyen kosztümös drámákat- lásd. pl az Elfújta a szél meg társait), az akciófilmeket meg már kevésbé, de még abból is találni olyat, ami élvezhető nekem is (Marvel pl?). De nem csak ez a két típus van, alapvetően sci-fit és fantasy-t nézünk a legtöbbet. A horrort én nem bírom, azt a férjem egyedül nézi, miután mi már alszunk a gyerekkel, senkit sem zavar. Soha, eddig még egyetlen egyszer nem volt veszekedésünk abból, hogy milyen filmet/sorozatot nézzünk. Az első veszekedésünk azt hiszem arról szólt, hogy ő azt hitte, haverok az exével, miközben a napnál is világosabb volt, hogy a csaj próbálkozott még összejönni vele.
2020. dec. 30. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem! Mi indiai filmeket nézünk, azok mindig tökéletes 50-50%-os arányban tartalmaznak kőkeméy akciót, és romantikus, táncolós, dalolós részeket.

Ez a megoldás a vita ellen :D

2020. dec. 30. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem sztereotíp a kérdés 😅. Én, nőként, főleg a thrillereket és az amolyan "agyalni kell rajta" filmeket szeretem. Persze nem zárom ki a romkomokat sem, azok jók, mikor be vagyok zombulva és nem kell hozzá gondolkodni. Ha ezen összevesztek, akkor nem javasolnám még a párkapcsolatot.
2020. dec. 30. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!