Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek a párkapcsolatok első pár hetében?
Figyelt kérdés
:)2016. jan. 10. 22:04
1/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet csak úgy leírni... :)
2/5 anonim válasza:
Testi-lelki kapcsolat felépítése :)
25F
3/5 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nagyon semmit. Akkor még csak ismerkedünk. Tele vagyok kétségekkel, szorongással, még nem igazán ismerem a másikat, érzelmek sincsenek.
Én nem szeretem ezt a szakaszt. Csak azt szeretem, mikor már valóban megszerettük egymást.
4/5 anonim válasza:
Most konkrétan a párkapcsolat első heteiről van szó, amikor már mindketten úgy állunk hozzá, hogy igen, mi szeretnénk együtt lenni, vagy csak a kezdeti ismerkedős fázisról, mikor kedveljük egymást, de még nem mentünk bele komolyabban?
5/5 A kérdező kommentje:
Amikor már együtt vagytok, friss párocska vagytok :)
2016. jan. 11. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!