Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hiányozhat valaki ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hiányozhat valaki ha már nem szeretjük?

Figyelt kérdés
És miért kell rágondolni?

2020. dec. 29. 07:48
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Àltalában a megszokàs az oka.

Nem kell ràgondolni, ez a titka.

2020. dec. 29. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Miből gondolod, hogy nem szereted, ha még rajta jár az agyad? Ez nem úgy működik, hogy kijelented, hogy innentől nincsenek érzelmek, és akkor hip-hop el is múlik az összes.
2020. dec. 29. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretek valakit, aki nem hiányzik. Egy napnál többet nem tudunk veszekedés nélkül eltölteni. De szeretem.
2020. dec. 29. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megszokás és mert nincs jobb, amíg valaki nem tölti be azt az űrt, hiányozni fog és többször eszedbe jut.
2020. dec. 29. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hiányozhat. Hiszen visszatekintve még meg is szépülnek az együtt töltött napok. Mikor valami új helyzetbe kerülsz, akkor hiányozhat a megszokott.
2020. dec. 29. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Az exfeleségem írta ezeket..

Egyik héten újra akarja kezdeni,mindig gondol rám, 2 hét múlva meg mintha nem is léteznék és már semmit nem érez irántam állítás szerint. De azért csak úgy megint felhív random módon este elhízott volna karácsony szentestére baráti vendégként,aztán azon a nap megint felejtős volt minden.. Azt tudom,hogy sajnos komoly betegsége van.. Talán kihat a közérzetére is stb... De tuti, hogy mentálisan is gondja van.

2020. dec. 29. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Megszokás, szép emlékek, ezekkel szemben pedig aktuális magány, szeretetlenség.
2020. dec. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!