Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden. A párom idősek otthonában lakik. Látogatádi tilalom van ugye hónapok óta.Most karácsonykor és szilveszterkor belehet menni de összesen csak egy személy látogathat egy lakót,aztán a lakó 10 nap karanténban van utána. Na már most még karácsony előtt megbeszéltük, hogy bemegyek hozzá, megkérdeztem, hogy más nem akar-e menni hozzá, pont mivel egyvalaki mehet, azt mindta, nem. Erre pont egy nappal előtte értesítettek, hogy nem mehetek, mert már volt nála valaki. Azonnal felhívtam, mondta, hogy a volt szeretője látogatta, azért nem szólt, nehogy kiakadjak, viszont ami a lényeg, hogy ő félreértette, nemtudta, hogy csak egyvalaki látogathatja, mert nem olvasta el rendesen a rendeletet. Ő már százszor bocsánatot kért, mondta, hogy ezzel a nővel nincs már semmi sem köztük. De én még mindig rosszul érzem magam emiatt. Úgy gondolom, nekem járt volna az elsőbbség. Nem szakítottam, ő egyfolytában könyörög, ne hagyjam el, bocsássak meg.2020. dec. 28. 21:14
3/6 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Végső elkeseredésemben írtam ide, hátha tud valaki segíteni.
2020. dec. 28. 21:20
4/6 anonim 

válasza:

Öhmmm....én már az első mondat után elvesztettem a fonalat. A párod idősek otthonában lakik??? Hány éves? Az ilyen idős, gondozasra szoruló párok nem együtt szoktak oda bekerülni, akkor is, ha az egyikük kicsit jobb állapotban van? Vagy ha te olyan fiatal es egészséges vagy, miért nem te ápolod őt otthon? Ez magas nekem. Meg hogy kell ezt egyáltalán elképzelni, hogy egy 70-80 éves bácsit meglátogat a volt szeretője? Hány eve voltak szeretők, 50?
5/6 anonim 

válasza:

Ki a fszt érdekel, hogy kinek van igaza? Ha a párod szerint neked nincs, szerintünk meg van, akkor neked kisangyal, nincs igazad. Feldughatod a valagadba az igazságot, vagy meg tudtok egyezni vagy nem.
6/6 anonim 

válasza:

En sem ertem, hogy miert nem veled lakik.
Amugy neked van igazad, en is biztoa mérges lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!