Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy idosodo (41 eves) ferfit kidobja tobb eves kapcsolat utan a fiatal, modell baratnoje, az milyen erzest kelt benne?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 21:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek, se hazassag
2020. dec. 26. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Először elkeseredik, utána egy hétvégi alkoholos kúrával rendbe hozza magát és keres egy másik fiatal modell nőt.

-

-

-

Napi provokatív kérdés, amire azt a választ várod, hogy miért nem a saját korosztályával próbálkozik és hogy ő már papi meg öreg meg mittudomén mi. Gondoltam adok rá másféle választ is.:)

2020. dec. 26. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem idősödik, csak kezdődik a középkora. Majd 60 felett idősödik, öreg 65 től.
2020. dec. 26. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
41-et azért még nem temetném.
2020. dec. 26. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, azért nem értem ezt az idősödő dolgot. Majd 50 évesen sírhatsz, addig lazán csajozhatsz.
2020. dec. 26. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
De ott van exem faterja, 50 volt és akkor kezdett bekattanni, akkor csalta meg két fiatalabb 42 és 38 éves nővel a feleségét. Szóval még 5
2020. dec. 26. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
50 nél sem főtt le a kv-
2020. dec. 26. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
40+ vagyok. Nem érzem, hogy öreg lennék. Ha kidobnak...lesz másik, mindig van.
2020. dec. 26. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem több év együttlét után örül a feje, hogy végre a maga ura és nincs aki beleszóljon a dolgaiba. Ez függetlenül attól, hogy szupermodel külsejű vagy sem. Azt is meglehet unni.

Rosszabb a szupermodel külsejű csajnak lesz. Mert mitől szupermodel külsejű? Eljár konditerembe, festi magát, körmöshöz jár, vásárolni divatos szarokat. Miből lesz pénze a továbbiakban? Ha el kell járnia valahová dolgozni, akkor kevésbé lesz szupermodel külsejű később.

A 40 pluszos férfi a nyertes ebben a szituban. Csak arra kell ügyeljen, hogy egy normális nőt szerezzen, ha egyáltalán még akar valakit. Most szerintem kiélvezi, hogy egyedül van!

2020. dec. 27. 09:39
 10/11 A kérdező kommentje:

“Rosszabb a szupermodel külsejű csajnak lesz. Mert mitől szupermodel külsejű? Eljár konditerembe, festi magát, körmöshöz jár, vásárolni divatos szarokat. Miből lesz pénze a továbbiakban? Ha el kell járnia valahová dolgozni, akkor kevésbé lesz szupermodel külsejű később.“

A modellkedesbol el, nagysagrendekkel tobbet keres, kint a ferfi. (Havi tobb milka)

2020. dec. 27. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!