Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban muszáj felrakni közös képet a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés
Én még nem szeretném. A párom igen. Ennyire számít a "terület körbepisilése"? 26F
2020. dec. 26. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
"Terület körbepisilése."😂😂 jó ez a megfogalmazás. 😃 Ezek szerint neki igen. Másnak lehet nem.
2020. dec. 26. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért fontos, mert az egyik exem foggal körömmel tiltakozott ellene, mint kiderült joggal. Volt mellettem másik nője is. Nyilván nem 1 hét után akartam kirakni, hanem fél év után. Azóta nálam az ilyen 'alap', nem szeretnék mégy egyszer nemibetegséget elkapni egy ilyen fsz miatt.

Persze nem smárolós nyálas képekről volt szó, hanem közösen nyaralós, egymás mellett állós. Az ilyen nyálas képektől kiráz a hideg, azokat valóban körbepisilés miatt erőltetik a nők. De egy sima nyaralós vagy karácsonyi képpel szerintem nincs baj, ha csak 1-2x történik és nem hetente.

2020. dec. 27. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!