Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban muszáj felrakni közös képet a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés
Én még nem szeretném. A párom igen. Ennyire számít a "terület körbepisilése"? 26F
2020. dec. 26. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint
2020. dec. 26. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a közösségi média világában.
2020. dec. 26. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Hát persze, még kírni hogy kapcsolatban. Tudod a kirakat.
2020. dec. 26. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Én nem szoktam ott pózolni, és mivel nem biztonságos léptem is onnan, jobb is az életem nélküle. Az a baj sokan nem merik otthagyni, mert "ciki".
2020. dec. 26. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Az exem új csaja a mi szakításunkat követő 3.napon tett ki, az exem pedig 3 hét után. Szerintem ezeknek semmi értelme, hacsak nem mutogatni akarod valakinek, hogy na, neked van valakid.

Én ezekután letiltottam mindkettőt, mert szerintem ez gusztustalan húzás volt velem szemben.

Egyébként a barátnőd régóta szingli? Miért olyan fontos neki, hogy rögtön közös képet tegyetek ki? Egyébként mennyire aktív ezeken az oldalakon? Ha eleve ott éli az életét, talán "érthető". Az exem sosem posztolt, de ezt feltétlen meg kellett osztania pár hét után. Én nem értem az ilyen embereket.

2020. dec. 26. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Igen és nem.

Egy hét ismerkedés után korai. De az meg gyanús, ha már hetek óta minden este együtt alszotok, de a másik foggal-körömmel tiltakozik, hogy ne legyen rajta egyik képen se és meg se jelöld.

Utóbbi esetben mindig kiderült, hogy a pasi aktívan ismerkedik online.

2020. dec. 26. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az élettársammal egy közös fotót se raktunk ki, és nem is fogunk. Nem kifelé a külvilágnak élünk.
2020. dec. 26. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 26. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Miért kéne kirakni? Akinek ez a fontos, az baromi gyerekes. Felnőtt emberek nem a közösségi médián élik az életüket magamutogatással.
2020. dec. 26. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem ahelyett, hogy minket próbálsz kifaggatni, próbáld meg megkérdezni a párod, hogy neki miért olyan fontos ez, és aztán abból el tudod dönteni, hogy mennyire tudsz dűlőre jutni az indoklásával, az ő hozzáállásával a párkapcsolatokhoz a közösségi médián - illetve hogy kompromisszumra tudnátok-e jutni abban, hogy mikor kerüljetek ki.

Én nő vagyok, alapvetően nem a külvilágnak élem az életem, Facebookra pl. havi egyszer, ha posztolok, a magánéletemről alig. Viszont ha egy ideje együtt vagyok valakivel, akkor fontos nekem, hogy legyen valami apró nyoma a közösségi médián is, mert ez számomra annak a jele, hogy a párom felvállal, és nincs előttem rejtegetnivalója. Ezt csak azért írtam, mert nem biztos, hogy olyan elvetemült háttere van a dolognak, mint hogy totálisan ki akar sajátítani, vagy innentől kezdve minden nap felrak veled 10 közös képet.

2020. dec. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!