Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A babaváró közös "vagyon"?
Nos a történetem igazából az lenne,felvettük ezt a babavárót amit eredetileg a házunkra szerettük volna költeni. Viszont amiket pl én szerettem volna megcsináltatni az le lett szavazva..kisebb dolgok pl ajtófestés,gyerekszoba leválasztása,..stb..
Magyarul csak az lehet amit a férjem kitalált..pl másik autót akar venni meg utánfutót..de felesleges..egy autó elég amit ő használ,..mivel neki volt nagyobb a fizetése az ő számlájára lett utalva és le is kötötte a pénzt így hozzá nyúlni sem tudok véletlenül sem.
A kérdésem az lenne,ez a pénz közös vagy csak egy adóstárs vagyok és kész? Most egy cseppet kiakadtam,hogy nekem kellene szülni egy gyereket,de így elgondolkodtam lehet mégsem vállalom be..
Úgy látszik a hirtelen jött nagyobb pénz tényleg ki tud fordítani embereket magukból..róla ezt nem gondoltam..
A kapcsolatunkra kommentet nem kérnék,eddig nem volt semmi gond és már 4 éve házasok vagyunk tehát nem ez miatt házasodtunk össze. De nyílván kihasználnánk mivel most már tervbe lett volna egy baba. De tudni szeretném van beleszólásom vagy el kell fogadnom,hogy az lesz amibe ő belemegy magyarul?
Köszönöm a válaszokat,bár remélem megoldódik a helyzet...
Mi az, hogy mekkora rész jár??
Bakker, az ő része a munkából annyi, hogy beléd élvez.
Te 9 hónapig terhes leszel, megszülöd, szoptatod. Te esel ki a munkaerő piacról, te kelsz éjjelente, te mész 18 évig szülőikre, gyerekorvoshoz, te nem tudsz normális munkát vállalni, mert oviba kell vinni és háromkor illik elhozni.
Mindezt annak a tudatában tedd, hogy a férjed mellett ku.ss a neved, mert te keresel kevesebbet.
Ennyit arról, hogy kié a pénz, és kié érte a munka. Ez így szerinted igazságos?
Még pont időben vagy, hogy át tudd ezt gondolni. Legalább nem akkor derült ki, hogy milyen, mikor megszületett a gyerek, és te a gyed-ből nem tudsz lépni semerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!