Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatunk kihűlt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatunk kihűlt és eltávolodtunk egymástól. Van még remény, hogy változtassunk vagy csak áltatjuk magunkat?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt, van 3 gyermekünk is. Nem veszekszünk, illetve csak ritkán, de akkor is meg tudjuk beszélni a dolgokat. Úgy döntöttünk, megpróbálunk javítani a kapcsolatunkon. Megbeszéltük, hogy elmondjuk, mi zavar a másikban, hogy tudjunk ellene tenni. Ez az elején jó ötletnek tűnt, mostanra viszont annyi kritikát kaptam, hogy lassan nem értem, miért is akar bármit is megmenteni, ha már lassan az is zavarja, ahogy levegőt veszek. Mindenre azt mondja, hogy ez csak apróság és végülis nem gond, csak kicsit zavarja...
2020. dec. 22. 16:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9, 7 és 6 évesek. Én azért nem szeretnék válni, mert szeretem őt. Ő azt mondja azért nem, mert mi vagyunk a családja és nem tudja nélkülünk elképzelni az életét. Sokat gondolkodtam, hogy esetleg csak a megszokás az ami összetart, de szerinte ez nem csak az. Én is ezt reméltem, de mióta ennyi zavaró dolog felmerült már nem is tudom.
2020. dec. 22. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kihasznál, mindent megcsinálsz neveled a gyerekeket, rendben tartod otthon a dolgokat ő meg csak kritizál. Neked is csak 1 életed van. Párterápia?
2020. dec. 22. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Apróságok amig eddig nrm zavartak titeket, mert rózsaszín ködben ültetek. Aztán elhidegültetetek, a köd elszállt, és most kiderült neki (is) hogy ezek az apróságok, amik eddig is megvoltak egyébként, mindig is zavarták.

Sajna ez ilyen. 18 év rengeteg, mi 16 éve nyomjuk de hasonló cipőben járunk.

Szerintem a legnagyobb baj az amikor már teljes az érdektelenség egymás felé - az hogy megakarjátok beszélni, szerintem jót jelent. Akkor érdemes küzdeni a dologért. De szerintem azt el kell fogadni, hogy ennyi idő, és gyerekek után, a legtöbb amit nyújthat egymásnak 2 ember, az a barátság, intimitással fűszerezve.

2020. dec. 22. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Párterápia.

Nem hülyeség! Az ilyen esetekre találták ki. Minden menthető, de egyre nehezebben. Szóval szerintem próbáljatok elmenni egyre.

2020. dec. 23. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem probaljatok meg. Mondjuk az durva hogy ennyi minden zavar benned.

Olyan jol el lehetne éldegelni ketto embernek egymas mellett miert nem akarjak egyesek? miert kell a masikat allandoan csesztetni amikor mint te is mindent megteszel a masikert?

Mi ez? frusztraltsag? be nem teljesult vagyak? lustasag ? vagy miert csinaljak ezt az emberek?

2020. dec. 24. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha más nő is lenne az megmagyarázná. De lehet, hogy valaki mást kinézett magának és ő kellene, de mivel családos így inkább a családdal marad.
2020. dec. 24. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
A szexuális életetek rendben?
2021. júl. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!