Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a pasim annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasim annyira visszaesett a gyászba, hogy szinte mindennap a halott legjobb barátnője sírjánál részegedik le?

Figyelt kérdés
A lány 1 éve halt meg, ami nagyon megrázta a barátomat, konkrétan megtartotta egy pulcsiját. Egyfolytában iszik, szinte többet van a temetőben, mint velem. Kezdett jobban lenni, de az utóbbi pár hétben megint visszaesett. Mégis, hogyan segíthetnék rajta? Nem akarom ezt az egészet eldobni, együtt nőttünk fel. 20 évesek vagyunk
2020. dec. 21. 22:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem lenne ciki egy halottra féltékenykedni?
2020. dec. 22. 00:53
 12/29 anonim ***** válasza:
77%
#11: be így kozelitsd meg. Ez a srác nem szeret téged, de legalább is nem szerelmes beléd, hanem ebbe a csajnak volt az. A pialasrol meg annyit, hogy mást is érnek tragédiák, de nem kezdenek el masszívan inni 1 évig.
2020. dec. 22. 01:27
 13/29 A kérdező kommentje:
De ha ennyire szerelmes belé miért nem vele volt?
2020. dec. 22. 01:52
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Talán mert a lány elutasította(?), most meg gyászolja, hogy már esélye sem lehet rá. Sajnálom, én is úgy látom, ahogy a többiek. Nem "csak" barátként tekintett rá és mostanra alkoholfüggő lett.
2020. dec. 22. 02:30
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom... a lány is ugyanolyan közvetlen volt vele
2020. dec. 22. 03:00
 16/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem azt írtam, hogy elutasító volt, hanem azt, hogy elképzelhető, hogy a fiúd valaha kifejezte felé, hogy többet érez, és ebben a helyzetben elutasította azt a lehetöséget, hogy járjanak. Friendzone, tudod... közvetlen attól még lehetett vele.

Sz.rul érzem magam attól, hogy gyanúsítgatom ezt a srácot ilyesmivel, mert RÁD nézve nagyon gáz, ha ez igaz - úgyhogy befejeztem, talán jobb lenne tisztázni, hogy mi ez _valójában_ neked meg lépni afelé, aki nélküled érezné értelmetlennek az életét, ahogy az elején írta valaki.

2020. dec. 22. 03:06
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is meghalt fiatalon egy olyan barátom, akivel együtt nőttem fel. Nehéz volt, ma is sokat eszembe jut, szülinapján, a halála èvfordulójàn. Szerintem a pasid nem baràtkènt nèzett rá, azért nehéz ennyire neki. Sajnálom, ha magától nem kér segítséget, nem biztos hogy te megtudod győzni.
2020. dec. 22. 07:46
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki ugyanazt írja, de nem akarod elhinni.

Akkor asszisztálj hozzá, hogy a pasid bánatában halálra issza magát, mert meghalt az a lány, aki nélkül nem tud élni. De neked mi a jó ebben?

Nem egy halottra kell féltékenynek lenni. Csak nyisd ki a szemed, hogy téged nem szeret, elhanyagol, és nem mellesleg alkoholista lett. Ez így külön-külön is elég a szakításhoz.

Te csak azért vagy vele, mert félsz egyedül lenni. Ez se szerelem.

2020. dec. 22. 08:15
 19/29 anonim ***** válasza:
67%
nem szeret téged, szerintem ideje más pasi után nézned.
2020. dec. 22. 13:24
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem tudnék neki valahogy segíteni?
2020. dec. 22. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!