Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez beteges?
Undorító..
Ilyen beteg szaroknak vannak kitéve a fiatal lányok.
"a szexmentességtől és a kialvatlanságtól, "
És a hormonrobbanástól.
Eltelik néhány hónap, mire beáll a "rend".
Ilyenkor az ember túlérzékeny, sokkal fáradékonyabb.
Ezt mindkettőtökben tudatosítani kell.
Próbálj meg kevesebbet hisztizni.
Sőt!
A férjednek is minden új: apa lett, felelősséggel.
Neked is segítened kell, hogy rávezesd, mi a feladat,
hogyan bánjon a kicsivel, hogy ő is megtalálja a helyét a gyermekének az életében, hogy kialakuljon az erős érzelmi kapocs.
A hisztiddel csak nehezíted az ő dolgát is.
Meg kel beszélnetek.
#5 Köszönöm az építő jellegű kritikát, igazán hasznos volt! Főleg, hogy témába is vág a válaszod. Nem gondoltam, hogy a fogalmazványom külalakja ilyen szigorú formai kritériumoknak kell, hogy megfeleljen ezen az oldalon. Ígérem a jövőben igyekezni fogok. Nem mellesleg, hogy messzemenő következtetéseket vonsz le a személyiségemről ezek alapján. Tudod mit?
Be
kez
dés
😊
Szerintem beteges..HA rendszeresen történik. De gyanítom ez csak egy alkalom volt.
Én is szoktam idióta dolgokat csinálni unalmamban. Csak nyomkodom a telót, csinálok egy képet, kiszínezem, maszkolom stb.
Ha más gond nincs (de látom van) ezzel annyira ne foglalkozz.
Viszont ha ez a kukkolás rendszeres akkor kérdés nélkül ki kell vágni mint macskát szarni.
Nah szoval összefoglalva:Voltak az eletben hullamvölgyek,de mostmár rendben mennek a dolgok.
Mit akarsz tképpen?
Hozzunk itt egy közös íteletet a ferejdről?Szidjuk egy kicsikét,vagy ledöbbenjünk? Az jó lesz?
Mit kevergeted a trutykót feleslegesen?
Volt ilyen is az életetekben.Hullámvölgy.A 7 nek adok igazat, osztom.Hülyeséget csinalt,elmondta,irgumburgum,éskész.
Éljetek boldogan,oszt ennyi.
Szerintem igy ennyi ferjen bele. De. Ovatos lennek, tenyleg csak egy ostoba lebukas volt-e. Ha akkor es ott ennyi tortent, azt be lehetne tudni a szexualis nyomoranak.
En efelett el tudnek siklani, csak figyelnek, kemkedes nelkul, tenyleg ketten vagyunk-e.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!