Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van ebben igaza?

Figyelt kérdés

Rövid leszek, és nem mennék bele a részletekbe, röviden annyi a sztori, hogy barátommal mentünk x helyre és utána jöttek a nagyszülei is velünk, a papája kitalálta vigyünk be vmit az barátom anyjához (akivel én nem beszélek, ő utál ok nélkül, ki is dobott a barátoméktól, nem járok oda)

mondta abarátom nekik, oké menjünk, én meg kiakadtam h várjak kint az autóban, mint egy csöves? miközben neki joga van az én szüleimnél bármire?

na ezen lett egy kiakadás a részéről, hogy hisztis vagyok, nem normális és utálom az anyját... ezt mind az idősek előtt...

én megharagudtam rá nagyon, h igy beszélt velem

ő meg azzal takarózott, h nem első alkalom tőlem, fogadjam el, h ez van, 5 perce mentek volna be

utólag belátom, nem haltam volna bele ha kint várok, de akkor bántotta az önbecsülésemet... nem védeni akarom magam, de rosszul esett, gyerekek se vagyunk, 30 körüliek, még nem vagyunk házasok, 4 éve együtt

2020. dec. 21. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 Félreérted. A kérdező nincs jóban a párja anyjával. A párja nagyapja be akart adni vmit a kérdező anyósának, max 5 perc tevékenység. A kérdező azon háborodott fel, hogy nem akart rájuk a kocsiban várni, hanem be akart menni, pedig elvileg utálják egymást az anyósával.
2020. dec. 21. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es, igazad van, köszönöm a javítást, valahogy elsiklott a tekintetem a beadni valamit rész felett.

Attól még tartom, hogy mindketten hülyén viselkedtek, mert ennyit a kérdező igazán kibírhatott volna, de a párjának sem kellett volna így megalázni.

2020. dec. 21. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintetek tényleg rendben van, hogy 30 körüli pasi eltűri, hogy az anyja kitiltja a csaját, és haza se viheti?

Tényleg rendben van, hogy 4 éve csak járnak, és még tervben sincs, hogy komolyabb lesz? Nem anyukával van kapcsolatban, az igaz. De teszem azt, ha lenne egy közös gyerek, mennyi konfliktust szülne, hogy (nem) akarja látni anyós az unokát?

A párod családja addig mellékes, amíg nem komoly, és csak összejártok. De ez nem színvonal 4 év után, 30 évesen.

Nem hisztizni kell, amiért nem mehet be, hanem lerendezni ezt, és vagy lépni egyet előre, vagy elengedni egymást.

Kivéve, ha a kérdezőnek 40, 50 évesen is megfelel ez így, hogy a kanját a kocsiban várja az anyja háza előtt. Akkor jóvanazúgy, csak ne hisztizzen.

2020. dec. 21. 09:59
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, 13. együtt élünk... de nem tudunk mit tenni a helyzettel.. mit javasolsz?
2020. dec. 21. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Te is, anyósod is nő. Ennyi.
2020. dec. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!