Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a párom mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a párom mit tennétek csajok pasik?

Figyelt kérdés
Hisztiztem mint minden nő ha a párja (elletarsa férfi = egy jó ideje már hirtelen elhanyagolja ocsmányul beszél vele stb... És már elegem volt mert én megakartam vele beszélni de ő folyton menekült és nem akarta megbeszélni és persze szóbeli bántalmazás is kaptam a fizikai mellett voltak ott sírások is az elhanyagolas miatt a részemről. Amennyire kiidegelt ezzel h leszar Elkezdtem sírni és idegenbe már könyörögtem neki h beszéljük meg mert én nem tudok így meglenni mellette és tettwtni h minden oké.. Persze rám tudott azért jönni ebbe az időszakban és hiába utasítottam vissza akkoris.. Habár ez kisebb baj.. És a vita során beleutott jó nagyot a lábam a ami beis kekult és fájt is napokig.. Csajok ti mit tennétek? Megpróbálom magam tiltebbi rajta de azóta félek tőle elvileg többet nem teszi meg kijelentettezte és azzal jott h megerdemeltem

2020. dec. 21. 00:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

""Hisztiztem mint minden nő ha a párja (elletarsa férfi = egy jó ideje már hirtelen elhanyagolja ocsmányul beszél vele stb"

Nana, ácsi, a női nem nevében kikérem magamnak ezt az állítást, nem minden nő kezeli ezt hisztivel, csak a lecsúszott alja proli réteg. A normálisnak ez is elég a szakításhoz, nem áll neki szánalmasan hisztizni és pláne nem várja meg, amíg megütik.

2020. dec. 21. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!