Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek normális egy férfitöl azt hallani hogyha másfél, két hónapig nincs szex akkor biztos megcsal?
Miért mit vártok h erre mit fog mondani egy pasi?
Mondom ti nagyon el vagytok magatoktól szállva, nem fogtok olyat pasit találni aki ebbe belemegy, ha bele is csak látszólag és félre fog kurni.
Aztán meg majd bőghettek a barátnoknek h jaj milyen szemét volt mert nem csicskáztathattam...
Szánalmasak vagytok.
Meg az is látszik h valami csicskával jártok.
Ennek a kérdésnek nincs értelme. Ha a nő nem akar vele szexelni, már rég rossz az egész. Én sosem csalnám meg a barátnőmet, de ha nem bízna bennem és ilyennel tesztelne, repülne.
Az persze más kérdés ha azért nincs szex, mert elutazik, vagy beteg stb.
Szia kérdező,
annak, hogy egy pasi ilyet mond, komoly oka van, mégpedig az, hogy nagyon gyakori kihűlt kapcsolatokban, hogy a nők a szex megvonásával manipulálják a férfit, csicskáztatják, érzelmileg zsarolják stb. Ha egy férfi szemével nézed a helyzetet, akkor érthető. Ha van egy barátnőm, és két hónapig nem akar velem lefeküdni, és nem is érdekli, hogy nekem igényeim vannak, akkor valószínűleg nem szeret (fordított esetben én is törődöm a barátnőmmel).
Tehát jogos, hogyha ennyire nem képes egy nő, akkor ott nincs szerelem. Tisztában kell vele lenni, hogy a férfiaknak ezerszer nagyobb a libidójuk és az igényük a szexre, és aki ezt megvonja a párjától, az nem szereti igazán. Így a megcsalás, és az elhagyás is másképp hangzik. Előre közölte a pasi, hogy ez neki mennyire fontos, és ha ezt nem kapja meg, akkor az más nem teljes párkapcsolat. Ennyi, korrekt volt.
Amúgy ez csak így kijelentve, szájbarágva hangzik ám durván, mert ezt így a férfiak nem szokták kimondani a barátnőiknek, csak suttyomban mennek félre, pedig ez az igazság. Azért rökönyödnek le sokan. De ez egy kulturált, gondoskodó nőnek alapvető, hogy tisztában van a párja szexuális igényeivel, és nem vonja meg tőle hónapokig a szexet, ezért kulturált, intelligens nőknek ezt nem kell kikötni.
Szóval amit leírtál, ez nem valami ritka jelenség, a férfiaknak természetes, csak nem szokták így nyíltan kimondani, hanem sutyiban mennek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!