Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal, csodálatos lány - kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, csodálatos lány - kis hibával a gépezetben. Formálható a jó útra, vagy hagyjam inkább? Férfiak véleménye érdekelne inkább.

Figyelt kérdés

Csinos, családot akaró barátnőm van. Ő 22, én 33. Olyan lány, amilyenre mindig vágytam.

Egyetlen hibája van, amivel a világból ki tudna kergetni: Kifejezetten melegjogi aktivista szerű véleménye van, támogatja a melegházasságot és gyűlölködik a szerinte "homofób" emberekre. Szerinte senkinek semmi oka nem lehet elítélni a melegeket.

Ő hetero, de van egy meleg és egy biszex is a baráti körében.

Vitába szállni még nem mertem vele, mert óvatosan szeretném, hátha formálható.

Félek, hogy ha nem növi ki ezt az álláspontot, akkor jön majd később vele a többi erkölcstelen nézőpont is (egyéb szexuális aberrációk éltetése, erős feminizmus, rasszok erőszakos keverése...stb.).

Főleg racionális gondolkodású férfiaktól várnám a választ, és szeretnék hallani tapasztalatokat, hogy ha valakinek volt hasonlóan fiatalabb barátnője, mennyire volt képes "beérni" mellettük.

2020. dec. 17. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%

"Vitába szállni még nem mertem vele"

Na, felsz, hogy utana nem fekszik le veled a kis fruska?

Es mi lenne a vita temaja?

Harmadreszt: keresgelj a korosztalyodban.

2020. dec. 18. 06:07
 22/23 anonim ***** válasza:
92%

😂😂😂😂

Na, végre egy vicces kérdező!

2020. dec. 18. 06:55
 23/23 anonim ***** válasza:
88%

Remélem ez nem komoly kérdés.

Szerencsére ma már nem melegnek lenni gáz, hanem homofóbnak. Szóval szerintem tartsd meg magadnak a homofób gondolataid. Amíg nem tolod erőszakosan mások arcába az intoleranciád, addig nem gáz.

2020. dec. 18. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!