Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal, csodálatos lány - kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, csodálatos lány - kis hibával a gépezetben. Formálható a jó útra, vagy hagyjam inkább? Férfiak véleménye érdekelne inkább.

Figyelt kérdés

Csinos, családot akaró barátnőm van. Ő 22, én 33. Olyan lány, amilyenre mindig vágytam.

Egyetlen hibája van, amivel a világból ki tudna kergetni: Kifejezetten melegjogi aktivista szerű véleménye van, támogatja a melegházasságot és gyűlölködik a szerinte "homofób" emberekre. Szerinte senkinek semmi oka nem lehet elítélni a melegeket.

Ő hetero, de van egy meleg és egy biszex is a baráti körében.

Vitába szállni még nem mertem vele, mert óvatosan szeretném, hátha formálható.

Félek, hogy ha nem növi ki ezt az álláspontot, akkor jön majd később vele a többi erkölcstelen nézőpont is (egyéb szexuális aberrációk éltetése, erős feminizmus, rasszok erőszakos keverése...stb.).

Főleg racionális gondolkodású férfiaktól várnám a választ, és szeretnék hallani tapasztalatokat, hogy ha valakinek volt hasonlóan fiatalabb barátnője, mennyire volt képes "beérni" mellettük.

2020. dec. 17. 22:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Nálad van a hiba, nála az a hiba, hogy foglalkozik veled.
2020. dec. 17. 23:04
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Nemrég voltam hasonló ismerkedési helyzetben. Én őszintén megmondtam, a lánynak a véleményem, hogy a másság önmagában nem érték, csak egy tulajdonság. És h mindenki azzal szúr aki engedi neki, ami engem különösebben nem érdekel. Elfogadta, azóta nincs róla szó. Szóval ha terelni akarod, inkább a semleges zónába tudod maximum, hogy ne foglalkozzon vele. A véleménye úgysem fog megváltozni.

32/f

2020. dec. 17. 23:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Toleráns, mérsékelten liberális nőként mondom - akinek ez a véleménye, az nem fogja azt gondolni, hogy a te gondolkodásod a jó út. Volt minimálisan homofób férfivel párkapcsolatom, nem működött hosszútávon nyilvánvaló okokból. Nem tudott meggyőzni, pedig ő is azt gondolta, hogy nála van a szentgrál, és ez jaj, természetellenes meg a melegek nemnormálisak satara-satara. Én még mindig úgy gondolom, hogy az a normális, hogy a szexuális beállítottsága miatt nem ítélünk el senkit, mert az veleszületett dolog, és nem döntés kérdése, addig, ameddig másnak ezzel nem okoz kárt, és olyannal hál, aki van lelkileg és testileg elég érett ahhoz, hogy szexuális kapcsolatot lehessen vele létesíteni. Amúgy meg ezt egy ilyen bigott vallásos beképzelt rasszista-homofób elmebetegségnek tartom, hogy vki erkölcstelennek!!! tartsa a feminizmust meg azt, hogy vki más bőrszínű emberrel létesít kapcsolatot.

Akkor lehet formálni egy ilyen nőt, ha egy befolyásolható, jellemtelen pincsi, és a véleményét aszerint változtatgatja, hogy éppen ki tudja meggyőzni. Ha jót akarsz magadnak, és te nem vagy hajlandó a nézeteiden változtatni, akkor keress egy magadhoz hasonló gondolkodású nőt.

2020. dec. 17. 23:44
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

Szia nem fog működni.

Még a nagy szerelem előtt ki kell az ilyet puhatolni ,de gyorsan :(

Az a baj ,ha nem értesz egyet akár csak egy kis apróságban...az ő mantrájukkal akkor Te abban a pillanatban egy utolsó homofób náci disznó vagy...Azt tanácsolom hagyd a fenébe mert ebből max egy sokáig tartó szenvedés lesz...ÉS LEGKÖZELEBB KERÜLJ EL MINDEN AKTIVISTÁT!

Gyűlölködő képmutató szr alak mind...elég megnézni itt a kommenteket a nagy elfogadó emberektől :D...kb mintha bemennél a skinheadok közé majd finoman jeleznéd ,hogy oké h bizonyos emberek közt sok a bűnöző de azért van köztük rendes is...

Vagy irány az incelek>>nem minden nő qrva ...kb egy ilyen mondat után Te már nem leszel az incel közösség tagja :)

Értelmes emberekkel meg meglehet beszélni a dolgokat és még vitába se megy át mert annyira nem számít.(legalábbis az ehez hasonló társadalmi kérdések)

2020. dec. 17. 23:59
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

14: szerinted az, hogy vki szerint minden meleg erkölcstelen, az ugyanolyan súlyú kijelentés, mint hogy nem minden cigány bűnöző? Az szép.

(13. vagyok, én sem azt mondom, hogy minden meleg rendes, mert rohadtul nem)

2020. dec. 18. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Itt a 33 éves kiscsávónál van komoly hiba a gépezetben.

.

2020. dec. 18. 00:47
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező leírásából csak az derült ki, hogy nem szélsőséges és tart tőle, hogy ezt a kapcsolata esetlegesen megsínyli. Nem kell őt bántani ezért, ha már a másságot tisztelni kell, akkor az is legyen tiszteletben tartva, hogy a kérdező is más bizonyos szempontból.

A magam részéről én ehhez úgy állok, hogy mindenkinek a szexuális beállítottsága rohadtul magánügy, nem ítélkezek felette, mert gondolom normális ember ennek tükrében nem köti az orromba. A melegekkel, bikkel, transzokkal stb-vel nekem nincs semmi bajom, közöm sincs hozzájuk, nem zavarjuk egymás köreit. Ami engem felcsesz, hogy emberek hálószobájából közéleti kérdést csinálnak és tolják a pofámba a lehető legerőszakosabban, emellett meg még tiszteljem is ezt, miközben ha én kiállnék az utcára és a f*szomat pörgetve üvölteném, hogy "imádom a pinát", akkor engem leültetnének garázdaságért. Miért? Mert megbotránkoztatok másokat, még akkor is, ha ők is osztják azon véleményem, hogy a pina jó.

Javaslom, ha hasonló véleményen vagy, akkor csak mondd azt, hogy addig semmi bajod ezzel, míg nem tolják az arcodba és ezen értékek/nem értékek mentén ítélnek meg (mint a vega kontra húsevő). Mindenkinek a hálószobája a maga dolga.

2020. dec. 18. 00:57
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Kérlek valld be neki, hogy mennyire homofób vagy és szerinted erkölcstelen a feminizmus. Hamar fogja magát és egy pillanat alatt összepakol és ott hagy. A te gépezetedben van komoly probléma és csak áltatod szegényt és hazudsz neki. Azt hiszi, hogy egy normális pasival van, de ha tudná mekkorát téved, akkor pillanatok alatt dobbanthatna és kereshetne magának egy értelmes pasit végre.

Ha van némi tököd, akkor szépen őszintén beszélsz vele ilyenekről és nem a családalapítást tervezgeted. Megadhatnád neki a döntés jogát, hogy képes e egy hozzád hasonló embernek szülni és hagyni, hogy olyan nevelje a gyerekét, akinek ilyen gyűlöletkeltő nézetei vannak, mint neked.

Ha az én pasim ilyen lenne, mint te, akkor szépen búcsút intenék.

2020. dec. 18. 02:13
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
Kerdezovel van gond. O a parod,nema kisgyereked,akit nevel i kell.....
2020. dec. 18. 02:47
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Most tényleg a kérdezőben van a probléma és ő áltat bárkit is??

Nem egy újabb orvos biznisz aki azt állítja ,hogy tip-top ferfiból teljes értékű nő lesz...neeeem az nem hazugság...dehogy..és egy fillért se keresnek rajta..és véletlenül se szívta még meg senki,pl késöbb rájött h mégse azt kapta amit igértek neki.

Szerintem nagyobb álom világban élnek a melegek...meg azok akik elhiszik ,hogy elég ha nőnek vallja magát és már nő is lesz.Nem hiszem ,hogy sok préda állat lenne a világban :D

Ja és még egy szomorú hír...sosem lesz egyenlő a világunk...Nem tudsz a természetben egyenlő egyforma természetes dolgokat mondani.

2020. dec. 18. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!