Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég ez így?
Pàrommal egy éve vagyok. ( viharos 1 év volt, de ezt most hagyjuk).
Vettem neki pénztárcát ( valódi bór).
Ill. Születésnapja is most lesz 28- án. Arra sálat, övet gondoltam.
Ti egybe csomagolnátok és adnátok karácsonykor? Vagy külön.

Egyben adnám, nekem legalábbis idegesítő lenne 4 napon belül 2x ajándékozni. Nem kisgyerek már, akinek a Jézuskát és a szülinapot is külön ünnepelni kell, hogy ne érezze rosszul magát.
Az ajándékot te tudod milyen legyen, nekem elég lenne. Maximum apróságot tehetsz hozzá, kis édesség ha szereti vagy valami ital.

Barátnőmnek 27-én van a szülinapja.
Mindig zavarta, hogy a családja úgy kezelte a szülinapját, hogy az ilyen mellékes és hozzácsapták a karácsonyhoz.
"Összevonták" az ajándékot meg ilyesmik.
Én tuti, hogy emiatt külön fogok neki adni, 5-10 nap eltéréssel.
Nem együtt karácsonyozunk, szóval 23-án mondjuk oda adom neki az ajándékot, aztán 27-dike környékén szülinapjára a másikat.
És más típusú ajándékot is szeretnék adni. Az egyik karácsonyi. A másik szülinapi.

Én is külön adnám. Gondolom találkoztok karácsonykor is meg a szülinapjakor is. Vagy legalábbis úgy a környékén. Én mindenképp az adott eseményhez közelebbi dátumon adnám.
Szerintem ezek az ajándékok teljesen jók. Mondjuk én lehet, a pénztárcát adnám inkább szülinapra, a többit karácsonyra, de ez már abszolút szubjektív vélemény, igazából tökmindegy a sorrend :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!