Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret és mégis elhagy, de miért?
Figyelt kérdés
Kicsivel több mint egy éve külföldön megismerkedtem egy hölggyel. Szerelem lett első látásra azt hiszem. Már az első este úgy beszélgettünk mint ha évek óta ismernénk egymást. Mint kiderült házasságban él és nekem is volt egy 7 éves kapcsolatom. Mind kettőnknek zátonyra futott a kapcsolata. Beszélgetni kezdtünk, sokat írtunk majd 2 nap múlva randi. Elcsatant az első csók és már nem volt megállás. Pár hét alatt egymásba szerettünk. Tervezgettuk a közös jövőt. Én lezartam a kapcsolatom az adiggi barátnőmmel és vártam hogy ő is ezt tegye a férjével. Kiköltöztem külföldre és csak vártam. Fél év alatt nagyon elfajultak a dolgok. Annyit veszekedtunk hogy mikor válik már el hogy ezzel tönkre ment a kapcsolatunk. Májusban jött a vég. Akkora botrányt csapatunk hogy rendőrségi feljelentés lett belőle. Ő bevallott mindent a férjének aki megbocsatot neki és próbálták helyre hozni a házaságukat.Kisebb mint nagyobb sikerrel. Én mind eközben haza költöztem. Pár hét múlva újra beszélgetni kezdtünk. Újra összepakoltam a cuccom és irány vissza. Ő erről mit sem tudott. Ahogy találkoztunk egyből egymás nyakába borultunk és már az nap este velem toltte az éjszakát. Hónapokon keresztül kérte a férjét költözzön el. A férje viszont nem volt hajlandó. Mi ez idő alatt nagyon egymásba szerettünk. Minden egyes nap találkoztunk. Minden egyes szabad percben hívtuk a másikat. Reggel 5 órakor már telefonon beszéltünk. Nagyon megvolt az összhang, a szerelem. Ismét fel év után kezdtek eldurvulni a dolgok mert a férje nem volt hajlandó költözni én pedig nem bírtam ezt elvislelni. Vacsorázni hívta sokszor a feleségét amit én nem díjaztam. Míg egyszer elmentel vacsorázni amire én nem tetszésemet fejeztem ki. Ismét veszekedés és szakítás lett belőle. Na itt fordultak a dolgok felfoghatatlanná. Ismét bevalotta a férjének hogy ujra viszonya van velem. Csak itt már nem akarta rendbe hozni a férjével a házasságát hanem ragaszkodott az adiggihoz hogy válni akar. Találkoztam a férjével is beszéltem is vele. Nem hajlandó elmenni mondván szereti a feleségét. A felesége a férje szeme előtt szerelmet valott nekem. Hogy szerelmes belém de mégis véget vett a kapcsolatunknak. Majd elvaltunk békével. Én újra haza költöztem. Most mindössze csak három napra. Ismét vissza mentem és kibékültünk. Ez így ment az elmúlt másfél hónapban. Egy hét együtt egy hét külön. És csak nyuzzuk egymást. Mondja válni fog a férjétől de a férje csak akkor hajlandó elkoltozni ha már én nem vagyok a képben. Mert ha az övé nem akkor az enyém sem lehet a hölgy. Na most vegulis a kérdésem az. Tudom, hogy szerelmes belém én is szeretem őt. Ha szeret akkor miért nem vállalja fel ország világ előtt? Miért nem áll a sarkára és mondja a férje szemébe hogy szeret engem és velem akar lenni? Miért akarja folyamatosan titokban végig vinni ezt az egészet? Közben már oda jutottunk hogy szeret még de se velem se a férjével nem akar már semmit.
Hónapok óta veszekedtek, ölitek egymást, balhéztok. Ki az az idióta, aki így akarja leélni az életét?
Igaza van a nőnek, ha ő most inkább egyedül kezdi újra.
2020. dec. 17. 09:01
2/19 anonim válasza:
Szappanopera. Szereintem kicsit hanyagoljátok egymást mert elég nehéz most ennek a nőnek ezt a helyzetet lelkileg rendbetenni. Nekem úgy tűnik, hogy te sürgeted erőlteted ezt a válásukat. Hagyd a fenébe. Ne miattad váljon el a nő, hanem ha lezárta magában a dolgokat.
Vagy még az is lehet, hogy tart a férjétől, és megvárja míg az is feldolgozza a helyzetet és belenyugszik a válásba. Ez elég sok idő lesz szerintem. De ha hátrébb lépsz, az most nagyban segítené a dolgokat.
2020. dec. 17. 09:11
3/19 anonim válasza:
HOgy mész külföldre ideoda, mintha a hetes buszon ülnél, mikor elvileg le van zárva a határ?
2020. dec. 17. 09:59
4/19 A kérdező kommentje:
Így igaz hónapok óta csak veszekedtunk. Viszont nem bírtam már idegileg azt hogy egy éven keresztül minden nap meghalgattam azt a panaszkodást hogy ő már nem bírja elvislelni a férje illatát sem. Minden egyes nap végig hallgattam és próbáltam lelket önteni belé, vigasztalni. Ha kértem hogy költözzön el ő akkor arról hallani sem akar. Felajanlottam azt is hogy anyagiakban segítem támogatom. De nem. Na és aki annyira nem bírja a férje mellett az elmegy vele vacsorázni kettesben.? Aminek én szemtanuja voltam. Nem úgy ültek egymással szemben az étteremben mint akiknek anyira megromlott a házaságuk. Hozzá teszem a hölgynek nem az első boltlása ez az elmúlt pár évben...
2020. dec. 17. 09:59
5/19 anonim válasza:
Ne ide panaszkodj! Nem mi akarunk ilyen nővel élni, hanem te.
2020. dec. 17. 10:01
6/19 A kérdező kommentje:
3.komentelő. :Negativ teszt és a szükséges dokumentumok felmutatásával. Van ott munkám és lakásom
2020. dec. 17. 10:02
7/19 A kérdező kommentje:
3.komentelő. Minden vitának vagy szakítás után hagytam és nem kerestem. Max két hétig bírta és írt vagy hívott. Mindig kibékültünk végül....
2020. dec. 17. 10:14
8/19 anonim válasza:
Csak szeretőnek tart a nő. Esze ágában sincs válni/! Ha akarta volna már rég megtette volna, de mivel még csak be sem adta a váló keresetet, így egyértelmű hogy jó neki ez a felállás, hogy két helyről is megkapja azt amit akar. Férjétől az anyagi biztonság és a biztos pont, míg tőled a kötetlen szexet. Meg amúgy is, nem kell feltétlenül a férjnek költözni. Miért nem a nö költözik el valahová, akár veled össze? Na ugye!
Egyértelmű mi a nö szándéka! Szerető
2020. dec. 17. 13:30
9/19 anonim válasza:
Mi a fenének neked egy ilyen problémás, balhés nő? Szerintem téged tiszta hülyének néz. Vissza él azzal, hogy látja, mennyire oda vagy érte. Lehet, közben jókat röhögnek rajtad a férjével. Vigyázz ezzel a nővel!
2020. dec. 17. 14:14
10/19 A kérdező kommentje:
8. Komentelő: Válni szeretne azt tudom biztosra. Több üzenet váltást olvastam a amit a férjével folytatott. Illetve fültanuja voltam egy telefonos beszélgetésnek is. Amiről a hölgy nem tud és amiben elmesélte édesanyjának hogy engem szeret és válni akár a férjétől. Továbbá beszélgettünk hármasban a férje a hölgy és én. Személyesen kérdeztem a férjét miért nem költözött már el. Anyagiakra hivatkozott hogy egyedül számára nehéz egy lakást fentartani és mert hogy szereti a feleségét. És még ezt is megbocsátaná neki csak együtt maradjanak. Eleve a férjét sem értem. Nincs benne semmi tartás? Engem ha ilyen megaláztatás érne nagy fájdalommal is de tovább lépnék
9. Komentelő: Lehet igazad van és hülyére vesz. De az a helyzet hogy nagyon bele szerettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!