Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás megbánása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt olyan, aki szorongott egy kapcsolatban a problémák miatt, szakított a másik féllel mert úgy érezte már nem szerelmes, majd rájött, hogy hibát követett el, mert mégis az, csak a rossz érzések elnyomták ezt és meg tudták oldani a problémákat együtt?

2020. dec. 16. 00:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
59%
Én is voltam már hasonló helyzetben. Ez a sok agyalás képes felnagyitani a gondokat. Az hogy ennyit agyalsz miatta azt is jelenti hogy szereted. Nem tudom mennyi ideig lehettetek együtt, de a szerelem egy idő után átalakulás és másabb lesz. Van hogy nem annyira érzed van hogy folyamatosan csak azt tudnád hajtogatni hogy szereted. Beszélj vele mondd el hogy hogyan érzel, vezesd le neki a gondolatmenetdet. Ha meghallgatom és még szeret téged akkor menthető a dolog. Egy ilyen után ha megint megprobáljátok akkor vagy erősebb lesz a kapcsolatotok vagy ismételten nem fog működni. Az én esetemben sok dolog közre játszott keveset találkoztunk mind a ketten feszültek voltunk emiatt is döntöttünk úgy hogy külön egyszerűbb lesz, hamar rá jöttünk viszont hogy szeretjük egymást nem múlt el semmi és most is együtt vagyunk. Ha a ti kapcsolatotok is erős volt ezt túl vészelve ha minden jól megy még erősebb lesz.
2020. dec. 16. 12:23
 12/14 A kérdező kommentje:
A szorongást úgy értem, hogy ha megbántott valamivel, nem mondtam el neki, nem beszéltünk róla és ahogy gyűltek ezek besokalltam.. másfél évig voltunk együtt.
2020. dec. 16. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem szabad elraktározni ezeket, mindenképp megkell beszélni,pont az ilyen dolgok miatt.

Én még mindig azt javaslom hogy beszeljetek meg,mondd el neki a problemaidat és menni fog az ha szeretnéd.

A legjobb amit megtanulhattam valakitől tulajdonképpen az hogyha tele vagy feszkóval, vedd lazára. Mindent.kezeld úgy mintha valami kis hülyeség lenne, nevess rajta.

2020. dec. 16. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki már ezeket a szakítás után, de még mindig nem tudom mit érzek. Vele akarok lenni, de közben meg egyedül.
2020. dec. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!