Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás megbánása?
Sziasztok!
Van itt olyan, aki szorongott egy kapcsolatban a problémák miatt, szakított a másik féllel mert úgy érezte már nem szerelmes, majd rájött, hogy hibát követett el, mert mégis az, csak a rossz érzések elnyomták ezt és meg tudták oldani a problémákat együtt?
Ha rájövök, hogy hibát követtem el fogok is, de még mindig zavaros az egész, nem tudom mit érzek.
Ezért érdekel, hogy lehetséges-e, hogy csak a szorongás miatt nem éreztem iránta a szerelmet és ha ezt rendbe teszem magamban újra érzem majd?
8 napja szakítottunk. 6 napig nem is kerestük egymást, majd eljött hozzám, hogy belátta a hibáit és meg tudjuk oldani együtt. Természetesen nekem is vannak hibáim, nekem is változtatnom kell. Mindkettőnk részéről apró hibák, csak nem lettek megbeszélve a kapcsolat közben. Ő mondta mindig, de én nem. Amikor itt volt még jobban összezavarodtam, a cuccaimat is visszahozta, hogy ha nekem erre van szükségem elenged.
Azt érzem, hogy egyedül kell lennem, de közben iszonyatosan hiányzik és padlón vagyok a szakítás óta, de még mindig nem tisztultak ki az érzelmek bennem.
Figyelj, szerintem te szereted őt csak túl sokat agyalsz.
Ez belerondít mindenbe. várj egy pár napot ,keresd fel és beszéljétek meg.
Hogy érted hogy szorongsz a problémák miatt? Nem engeded el a dolgokat pl egy veszekedés után? Ezt légyszi fejtsd ki, hátha tudol segíteni, voltam hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!