Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az indítéka egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az indítéka egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés

A férfi, akiről szó van hosszú ideje kapcsolatban él egy nővel (15-20 év), akivel elméletben minden jól működik (ezt a férfi hangoztatja is, problémákról senkinek nem számol be, teljesen meg van elégedve a párkapcsolatával). Mégis többször megcsalja a nőt.

A nő csinos, odaadó, jó a természete, jól kijönnek, a szexre sem lehet panasz.

Ebben az esetben, amikor látszólag minden rendben van, mi motiválja a férfit a megcsalásra?

(Mielőtt a dolog személyeskedésbe csap át, sem a nő, sem a férfi nem vagyok. A történet nem rólam szól. Nem tanácsok kellenek tehát, csupán szeretném megérteni a számomra megérthetetlent.)

2020. dec. 14. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9 tehát neked csak az az adat lenne megfelelő, amiben csak a férfiak szerepelnek? Az nem probléma,ha a nő akar másik dákóba csücsülni? Abba nem gondoltál bele, ha a férfiakról lenne külön adat, ahhoz, hogy félre tudjanak lépni kellene nő is hozzá?

Nem, nagyon nem mindegy amúgy, hogy sorozatos vagy egyszeri! Abban az esetben nem, ha a monogámia szót használod, egyik sem tartozik bele.

2020. dec. 14. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Van egy elméletem, de természetesen nem mindenkire igaz. Több olyan párt ismertem ahol a férfi komplexen, - csúnya szóval élve - nem ért annyit mint a nő. Nem csak külsőleg de pl. iskolázottságban is elmaradt jóval nála. Tudat alatt vagy tudatosan így alázzák a nőjüket mert nem tudják elviselni, h kisebbségi érzésük van mellette. De láttam a fordítottjára is példáy, mikor a csúnyácsja nő csalta a szuperpasiját.
2020. dec. 14. 22:57
 13/14 A kérdező kommentje:
11: A kérdés most kizárólag az olyan férfiak hűtlenségéről szól, akikről írtam! Ne keverjük ide sem a nőket, sem a más okból csaló férfiakat! Ők most nem érdekelnek.
2020. dec. 15. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert a pasas már rég unja nőt, a legtöbb már 1-2 év után más után érdeklődik, akármilyen szép kedves, aranyos a partere. Főleg tíz év után... Mindenkit meg lehet unni, a legjobb nőket pasikat is. Főleg, hogy tökéletes emberek sem léteznek, szal kivulállokent lehet neked egy főnyeremény a nő, de ha jobban megismered rájössz, hogy annyira mégsem oké.
2020. dec. 15. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!