Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tegyek, hogyan küzdjem le ha engem feszélyez a páromnál való szellentés, kakilás?
Sajnos nem tudom leküzdeni ezt a problémámat, van úgy hogy három napig nála vagyok és egyszerűen nem tudok könnyíteni magamon... Csak akkor ha esetleg elmegy otthonról és tudom hogy x ideig nem jön vissza. Ha csak a teraszra küldöm ki stb az se segít mert nem tudok úgy sem kakilni mert aggaszt hogy bejön és megérzi a bűzt stb... Tudom tudom, természetes dolog, de na, nekem ez valamiért óriás nehézség... Közös nyaralások alkalmával vagy hosszabb együtt töltött időnél is úgy oldottam csak meg hogy elmentem kakilni a strandon, wellnesben, plázában, vagy egyetemen stb ahol épp voltunk vagy voltam, tehát egy nyilvános vécében.
Akinek nem inge nem vegye magára, és légyszi a primitív válaszolók kíméljenek meg.
22/l
"aggaszt hogy bejön és megérzi a bűzt"
Hát nem ismered a légfrissítőt?...
Próbáld viccesre venni a dolgot. Vagy nagyon friss a kapcsolat?
Mondhatnád neki, hogy na te mész a wc-re, nézzen tévét és ne jöjjön ki.
Mi pl lakótársammal is bekapcsoljuk a tv-t ha wc-re megyünk, hogy azt hallgassa a másik, ne azt ahogy pottyan, vagy kiszalad egy puki.
A pároméknál én sem tudok elmenni, mert a szülei TUTI, hogy a wc ajtajától 1 méterre lévő fotelbe ülnek le, hiába van nagy nappali egy szobával arrébb. Itthon kettesben viszont egészen nyíltan el tudok menni mosdóba, a kedves pedig úgysem megy csak azért is utánam, kivéve ha halaszthatatlan dolga van ott.
"Mi lányok ilyenek vagyunk"
Beszélj a magad nevében :D Nekem könnyen jönnek a dolgok, aki meg az ajtóhoz tapadva hallgatja a munkám a klotyón, az meg is érdemli.
En igy kezdtem, csak baratom se volt akkor. Legjobb barat, csalad elott is. A kezdeti inkabb belepusztulas helyett a nyilt megmondasba mentem at. Kesobb mar pasinak is, bejelentettem, es utana azt is mondtam, meg ne menjen be. Ugyis mind emberek vagyunk, es nem mind szegyenlosek, de belatasnak kell lennie.
Amugy ha nincs veceablak, elmeletileg a szellozokurtonek mukodnie kell, es illene tartani egy szagtalanito sprayt is, amibol ma mar nemcsak gyomorforgato van, hanem egesz jo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!