Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megrekedt egyfajta gyerek szinten?
Sokszor minden cuki neki, meg kiscicák, kisnyuszik, cukimuki, csillagom, meg ilyen hülyeségek... És nem csak mond ilyeneket hanem ehez mérten is viselkedik. Már a falra mászok tőle.
Teljesen olyan mint aki nem 29 éves hanem 12. Egyáltalán nem tudom így sajnos komolyan venni. Hogy lehet majd egyáltalán családot tervezni egy ilyen nővel? Mire számíthatok tőle ha ilyen maradt ennyi idős korára?
32f

ő ilyen és így kell elfogadnod, azért mert már undoritoan cukika még úgyanugy lehet vele tervezni, ez inkább csak azt bizonyítsa,hogy sokkal érzékenyebb és több dolog megtudja érinteni. Ha ez téged zavar miért kellett elhitetni vele,hogy szereted a furi dolgaival együtt, így most totál átvágva fogja érezni magát, te jöttél össze vele neked kéne jobban tudnod ezt az egészet bevállalod e- az ő kis dolgaival együtt. 21.ik században vagyunk ahol ennyire szélsőséges minden. Tehát te szerinted az ő egyetlen hibája, hogy infantilis. Neki ez a valmi amibe tudd kapaszkodni franc tudja miért lett ilyen, de én azért vagyok ilyen mert ez tesz boldoggá nem pedig azért mert képtelen vagyok komolyan tervezni hanem mert az érzelmi állapotom egyik része. stb
26N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!