Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ketto eve szex nelkul vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ketto eve szex nelkul vagyunk a felesegemmel. Van innen viszaut az intimitasra? Sikerult valakinek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 15:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

Pár hónappal kevesebb (1év 8 hónap), de nálunk is volt ilyen időszak. Nálunk a terhességgel nem tudott mit kezdeni és nem közelített hozzám emiatt. Zavarta állítólag, hogy ott a gyermekünk. Pedig én akkor is nagyon szerettem volna szexelni. Utána meg már a baba születése után olyan voltam a 9 hónapnyi szexmentességtől mint a pokróc, ehhez még társult a kialvatlanság is a kicsi miatt és tényleg csúnyán viselkedtem vele. Elmondása szerint utólag ekkor már lett volna kedve, de a viselkedésem miatt elment a kedve teljesen a közeledéstől. Ez ördögi kör volt, mert én a szexmentességtől már durván lereleagáltam mindent, ő meg a viselkedésem miatt nem akart velem szexelni. Már válás közeli állapotban voltunk és megbeszéltük, hogy változtatunk, mert ez így nem fog jóra vezetni ha együtt akarunk maradni. Mindent alaposan átbeszéltünk és arra jutottunk hogy a nyílt kommunikáció hiánya vezetett ide. Elmondtam neki, hogy megértem ha vki terhesség alatt nem akar szexelni (ha még nehezen is) és mondtam neki hogy attól lehetett volna a kezét és a száját is használni nyugodtan. Természetesen nem egyoldalúan. Szerintem üljetek le higgadtan megbeszélni mindent. Mi vezetett ide, mi hiányzik neki, esetleg miben más az igénye mint neked. A változást mindkét félnek akarni kell és tenni! is érte. Akár

új dolgok bevezetésével is, amivel izgalmasabbá tehetők a szürke hétköznapok. Szóval én azt mondom, hogy nem lehetetlen, de két ember kell hogy akarja a változást!

2020. dec. 21. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!