Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott a párom, most pedig az apai kötelezettségére hivatkozik. Szakításon gondolkodom. Szerintetek jogosan akadtam ki?
Együtt élek a párommal, akinek van mástól gyermeke. Nem miattam mentek szét az exel. Sokat veszekszünk a gyerek anyja miatt. Most kiderült, hogy hetek óta, szinte naponta átmegy az exéhez lakást felújítani. Reggeltől estig nincs itthon. Még sajnáltam is, hogy ennyit dolgozik. Erre kiderül, hogy rengeteg időt az exénél tölt... Először tagadta, majd elismerte, hogy így van. Azzal védekezett, hogy ha elmondta volna az igazat, kiakadok, és benne volt a pakliban, hogy nem bukik le. Illetve, hogy apaként kötelessége ezt megcsinálni az exnek hisz ott lakik a gyermek.
Nagyot csalódtam benne. Átvert, hazudott. A bizalmam teljesen oda van. Szakítani akarok. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy látjátok ezt? Illetve, szerintetek meddig tart ilyen esetben a szülői kötelesség? Valóban az ő dolga a felújítás? Miért nem lehetett volna ezt velem megbeszélni?
"Persze, a gyerek mindig jó aduász az ilyen nők kezében...Vissza is élnek vele rendesen."
Csak aztán egyszer vissza ne nyaljon a fagyi. 😃A hozzád hasonló nők, akik szerint az exet teljes mértékben le kell szrni a gyerekkel együtt a jövőben, na azok is beleesnek általában a saját vermükbe. 😉
Tiszta szívből kívánom neked, hogy próbáld ki milyen jó buli. 😉😃És nem, nem tudsz 100%-ra biztosan úgy választani, hogy legalább 20 évig melletted maradjon valaki. Szép elképzelés, de mellette végtelenül buta is, aki a mesékben ringatja magát, mint te is. Most még nagyon "okosnak" gondolod magad, de bármikor rácáfolhat az élet, hogy bizony nem minden úgy zajlik, ahogyan te elképzeled. 🤷♀️
És mivel ilyen egoista módon leszóltad az egyedülálló anyákat, akkor lenne egy-két kérdésem, hogy szakítottál már vagy csak osztod az észt a gyakorin? Lehet te is csak rinyálsz, de nem mered meglépni, nehogy 5 percig egyedül maradj?
Az apuka mindenesetre jobban jár, ha te kilépsz az életéből. Egy hisztis pcsával kevesebb lesz az életében. A gyereknek sincs szüksége a klasszikus, beképzelt gonosz mostohára. Szép estét.
Az egyedülálló anyákat tisztelem, csak az életképteleneket nem, akik mindenért rohangálnak az exükhöz, hogy az megoldja helyettük a problémákat.
Szakítottam, még akkor megmondtam a páromnak, hogy cuccoljon a volt nőjéhez, vagy ahova akar. Az más kérdés, hogy nem nagyon akaródzik elmenni innen, csak ígérgeti...
Köszönöm, de nem nagyon hat meg, hogy nem vagyok számotokra szimpatikus. Bizonyára nagyon jó életetek lehet nektek is, ha azzal töltitek az időtöket, hogy unszimpatikus embereknek irkáltok itt...
Hmm.... Nem tudom eldönteni, hogy szánjam vagy megvessem azt, aki veled legközelebb összeköltözik jobb híján.
Egyébként kérdeztél, mi válaszoltunk. Sajnálom, ha nem tetszik, hogy nem megsimogattuk a válaszainkkal az öntelt buksidat. Egyértelmű, hogy erre számítottál.
Annak viszont örülök, hogy meglépted a szakítást. Bízom benne, hogy az exed is rájön arra idővel, hogy tőled csak jobbat kaphat. Nem is értem, mit esznek a férfiak ilyen típusú nőneműeken? Lehet jól szoptál. Legalább egy valami van, amit jól csinálsz. 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!