Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes valaki eltüntetni az exével közösen csináltatott tetoválását?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, tudtam róla, hogy elvált. Volt több tetoválása is, az egyiken számok voltak. 11-én született, 11-es számok voltak (11.11), kérdeztem ezt mit jelent? Mondta hogy nagyon szereti a 11-es számot, ezért van fenn rajta 2x is... Aztán időközbe kiderült, hogy a 11.11 az esküvőjének a dátuma volt. Már évek óta elváltak, nem értem miért nem lehetett azóta ezt eltüntetni és miért nem mondta el az igazat. Amikor rákérdeztem persze még neki állt feljebb, hogy miért zavar ez engem.2020. dec. 13. 13:30
11/15 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem képes, hanem arról, hogy nem akarja. Neked meg azért nem mondta meg, hogy ne legyen hiszti. Milyen igaza volt!
Elváltak, nem szereti, akkor mit rugózol rajta? Majd leveteti, ha le akarja. Az ő teste, olyan, amilyennek ő szeretné.
Ha ilyen hülyeségeken problémázol, csak ellököd magadat tőle.
12/15 anonim válasza:
" nov 11-et AZ ESKÜVŐJE NAPJÁNAK mert a 11 a kedvenc száma?"
De. Hisz 11-én született.
Amúgy cserélje ki a farkát is, mivel az exben is az járt.
13/15 anonim válasza:
Mit vagy úgy oda, majd a ti esküvőtöket is magára varratja...
mekkora észlény a pasas, de te sem vagy kisebb kérdező, ha ez jön be :)
14/15 anonim válasza:
Tartsátok ti is 11.11-én az esküvőt!
Problem solved!
15/15 anonim válasza:
Az én barátomnak az exe kezdőbetűje volt rátetoválva, már házasok voltunk mire átüttette, nem tettem szóvá, nem mondom, hogy örültem neki, hogy rajta van, de nem csináltam belőle ügyet, tudtam, hogy nem azért van rajta mert még mindig szereti, mondta is, hogy át akarja üttetni, csak vhogy mindig lusta volt időpontot kérni, meg nehezen találta ki, hogy mit akar helyette, magától ment el végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!