Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képes valaki eltünte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes valaki eltüntetni az exével közösen csináltatott tetoválását?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, tudtam róla, hogy elvált. Volt több tetoválása is, az egyiken számok voltak. 11-én született, 11-es számok voltak (11.11), kérdeztem ezt mit jelent? Mondta hogy nagyon szereti a 11-es számot, ezért van fenn rajta 2x is... Aztán időközbe kiderült, hogy a 11.11 az esküvőjének a dátuma volt. Már évek óta elváltak, nem értem miért nem lehetett azóta ezt eltüntetni és miért nem mondta el az igazat. Amikor rákérdeztem persze még neki állt feljebb, hogy miért zavar ez engem.

2020. dec. 13. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Igaza van. Ilyen hülyeségen rugózni.

Engem inkább az zavarna, hogy milyen értelmi színvonala lehet annak, aki mindenféle hülyeséget és dátumokat magára varrat.

2020. dec. 13. 13:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak tetoválásaim, de nem az exeimhez kapcsolódik. Másrészt pedig semmilyen dátumot nem képes megjegyezni, a gyerekei születésnapját se. Akkor meg mi a manóért varratta magára az esküvő dátumát? Utána meg fél évvel elváltak. Sok értelme volt tényleg.
2020. dec. 13. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem lehet hogy azért választotta a nov 11-et mert a 11 a kedvenc száma?

Ettől függetlenül #1 +1

2020. dec. 13. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
#2 semmilyen tetoválásnak nincs értelme, szóval majd ha te leszedeted őket, talán van alapod arra hogy őt erre kérd.
2020. dec. 13. 13:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy ekkor volt esküvőjük anno november 11-én. Ez utólag kiderült. Ex asszonykán is ez a dátum van.
2020. dec. 13. 13:42
 6/15 A kérdező kommentje:
4-es Mondjuk nem mintha olyan sok közöd lenne hozzá, de műtétekből kifolyólag sajnos sok heg van a testemen. És ezeken vannak tetoválások, ezeket takarják. Ezektől a tetoválásoktól én sokkal jobban érzem magam, nem a műtétek jutnak eszembe, amikor tükörbe nézek.
2020. dec. 13. 13:44
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Miért zavar? Az esküvő napja gondolom akkor is fontos marad egy embernek ha már elvált.
2020. dec. 13. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

#5 nem kétlem hogy akkor volt, csak nem akartam túl sokat gépelni, de úgy látszik így nem volt érthető.

Szóval... Nem lehet hogy azért választotta a nov 11-et AZ ESKÜVŐJE NAPJÁNAK mert a 11 a kedvenc száma?

Egyébként az egész kérdéskörhöz semmi közöm, sőt, senkinek semmi köze a párodon kívül, ezért nem is értem hogy minek írtad ki.

2020. dec. 13. 14:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért volt esküvő, mert a szavaival élve "el kellett venni"-tehát terhes volt anno az exe. Az ő magyarázatát nem hiszem el, ezért gondoltam, hogy megkérdezem különböző emberek mit gondolnak erről a témáról.
2020. dec. 13. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként barátnőmön is vannak műtéti hegek, mégsem varratja szét magát. Mondjuk tettem róla hogy ne legyen miattuk rossz érzése. :)
2020. dec. 13. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!