Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén! Kamu vagy igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Kamu vagy igaz lehet amit mond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal egy elég kényes téma kapcsán van köztünk feszültség rendszeresen.

A probléma: nem akarok gyereket, ő azt mondja neki mindegy vagy azt hogy ő sem akar de messziről lerí az érvei alapján, hogy csak ürügyeket sorol fel. Pl: fél hogy összetöri mert olyan picike. Hát ettől szerintem minden új szülő fél eleinte de ez nem hinném, hogy ez bárkit komolyan visszatartana.

Sok éve együtt vagyunk már, szóval egyre többen szegezik nekünk a kérdést hogy mikor jön már a gyerek és miért nem vállaltunk már családot. Ő mindig azt mondja ezeknek az embereknek, hogy még ráérünk, vagy hogy még korai, még élni akarunk, vagy hogy majd később, még hogy nemrég fejeztem be az egyetemet még dolgozni akarok stb. Mindig összeveszünk mert nem értem miért kell hazudni én nem akarok és kész. Elfogadom hogy ha azt mondaná hogy soha, akkor például egy családi ebédnél elég nagy hiszti lenne, nem is ezt várom el tőle. De soha nem semleges választ ad, hanem arra utal hogy később lesz csak most nem. Én ennél kevésbé vagyok kedves , megmondom szívesen hogy soha vagy mi nem gondolkodunk ebben, de van egy olyan érzésem csak én nem gondolkodom ebben. A válaszai alapján szerintem abban reménykedik, hogy meg fogom gondolni magam, de nem fogom és ezt mondtam is neki.

Szerintetek csak ámítja magát és kivár hogy meggondolom magam vagy én gondolok bele sokat a válaszaiba.?

2020. dec. 12. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Túl sokat nem gondolkozol.

Nem mindegy mit mond ? Pár éven belül szetmentek és egy másik csavonak fogsz szülni. Ezt így felirhatod, mert így lesz.

Addig meg nem mindegy hogy mit mond ? Teljesen okos a valasza mert nem kell magyarázni

2020. dec. 12. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, hogy akkor most üljetek meg, és beszéljétek meg, hogy ő akar-e gyereket, vagy nem. Te nyílt lapokkal játszol, nem akarsz, nem is fog megváltozni a véleményed, pont. Ha ő mindenképp szeretne, akkor nem húzzátok egymás idejét!
2020. dec. 12. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért szülnék másnak?
2020. dec. 12. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2. válaszolóval értek egyet. Amikor épp mindketten nyugodtak vagytok, akkor ülj le vele beszélni, és mondd el neki kerek-perec, hogy te soha nem fogod meggondolni magadat ezzel kapcsolatban. És úgy érzed ő még reménykedik, de te biztos vagy a döntésedben és csak akkor folytatod vele a kapcsolatot, ha ezt elfogadja. Azt is mondd neki, hogy amennyiben ez megfelel neki, akkor vállalja fel a közös döntést mindenki előtt és ne hitegesse tovább a környezeteteket. Majd adj neki gondolkodási időt.
2020. dec. 12. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:

De már mondtam neki, hogy legyen szíves ne mondgasson ilyeneket másoknak, mert akkor azt fogják hinni hogy majd akkor lesz előbb utóbb. Ő meg nem érti nekem ez miért baj, hogy ezt mondja, ő csak be akarja fogni az emberek szájat azzal hogy azt mondja amit hallani akarnak..

Szerintem nem meri vállalni mások előtt ezt, és ez azért van mert bizonytalan. Ha biztos vagyok valamiben anyám előtt is vállalom, ő a sajátja előtt nem meri.

2020. dec. 12. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha évekig még együtt is maradtok - idővel szétváltok, és elszálltak fölöttetek az évek (bizonytalanságban).
2020. dec. 12. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Én childfree nő vagyok, ennek ellenére én is azt szoktam mondani, hogy még tanulni szeretnék, pár évet dolgozni, nincs meg az anyagi háttér, stb.
2020. dec. 12. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7,

ha nem akarsz gyereket, akkor mit szédítsz bárkit is a környezetedben? Miért nem vagy őszinte?

2020. dec. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!