Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mire volt neki jó? Miért csinálta ezt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Egymás mellett feküdtünk, én tv-t néztem, ő meg nekiállt masztizni mellettem, de nem is leplezte a dolgot. Láttam hogy mindjárt elmegy, majd egyszercsak abbahagyta, azt mondta “ha nem, hát nem” és elment zuhanyozni? Lányok ti is csináltatok már ilyet, ez mi? Miért csinálta? 2-3 hete nem szexeltünk, elnézem ha masztizik.2020. dec. 10. 20:35
21/27 anonim válasza:
Nagyon kedves tőled, hogy elnézed neki. Több kellene ilyen engedékeny férfiből.
22/27 anonim válasza:
Hülyén oldotta meg tény, de igazából a te figyelmedet akarta felkelteni. Szexet akart.
24/27 anonim válasza:
Pedig a szex jo edzes! Remelem talal mast aki kielegiti. Nekem nem kellene egy ilyen mihaszna mint te kerdezo.
26/27 FoxtrotLidérc válasza:
Ez engem is érdekelne...
27/27 FoxtrotLidérc válasza:
Sajnos ezt már nem tudjuk meg - a felhasználó törölte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!