Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azért csinálja ezt hogy kerüljön? Mert más észszerű magyarázatot nem látok!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal 3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk.Két hónapja elkezdett éjszakai műszakban dolgozni, elvileg azért mert ezzel többet keres, de szerintem az olyan elhanyagolható összeg hogy ezért nem éri meg! Folyton panaszkodik nekem hétvégén hogy fáradt, mert nem tud nap közben jól aludni. Nekem van egy boltom, általában reggel 8-tól este 6-ig bent szoktam lenni. Tehát konkrétan pont elkerüljük egymást! Még hátfőn megbeszéltem vele hogy ma ráhagyom a zárást a kolléganőmre, korábban haza jövök és együnk együtt. Erre mikor boldogan hazaérek az az üzenet fogad a hűtőn hogy leugrott meló előtt segíteni az egyik haverjának mert beállt a fék a kocsiján vagy micsoda. Annyira elszomorodtam, úgy vártam már ezt! 6 hete nem aludtam vele, a szexről ne is beszéljünk. Mit gondoltok? Lehet megcsal? Vagy miért csinálja ezt? 28N2020. dec. 10. 18:49
1/5 Dr.med.habil. Genya 

válasza:

Neked kellene jól ismerned. Én hamarabb gondoltam tged olvasva arra, hogy egyéni problémája van, és nem tudja hogy megbeszélni. Rossz hír orvosnál..stb...
De csak azért mondom ezt, mert az én kis világomba nem igazán fér bele, hogyha valakivel nekem nem jó, mégis vele vagyok....
2/5 anonim 

válasza:

Néha kell valami idő az embernek, párom is csinált velem ilyet, beiratkozott még agyagedény készítő tanfolyamra is, végére kezdtem paranoiás lenni.
Aztán ahogy elkezdtem hanyagolni, ő keresett sokkal többet.
Sajnos az ember mindig arra fordít időt, ami neki fontos.
3/5 anonim 

válasza:

Ilyen szempontból mindegy is, hogy mi van a háttérben, valamit mindenképp eltitkol előled, ezért vagy azért. Tényleg találjatok egy mindkettőtöknek alkalmas időt és üljetek le, beszéljetek, tudd meg, mi áll a dolog hátterében, mert így a kommunikáció abszolút hiánya áll fenn és ezt nyilván te is érzed, hogy így nem mehet ez tovább.
4/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg kerül és van valakije. Minden esetre vaj van a füle mögött
5/5 anonim 

válasza:

en ha kerülöm azt az embert akivel együttélek az azért van mert a beszélgetéseink mindig utasítgatásokból áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!