Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szolitanátok le lányt akit nem ismertek?
Konkrétan így.... "OSZT SZOPOL-E?"
Vagy a másik.... Túrd az orrod és a tartalmával kínáld meg!
PURUTTYAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :D
Egyik válasz se segített nagyon :S
(az ilyen szopole meg etc kérdésekre ugy is nemet mondana mivel nem olyan mint a nők többsége)
háát :D először is tudd meg a nevét :) szemezgetsz vele ilyenek :D aztán myvip iwiw etc :D bejelölöd ismerősnek :D
ha nem gond elmesélem a saját példámat.. D::D
tavaly szeptemberbe kezdtem a gimit és 1-2 hét eltelt aztán megláttam azt a csajt :D és qvára bejött :P áá megörültem érte :D aztán :D aztán aznap többször találkoztunk szemezgettünk ilyenek :D pont aznap bejelölt myvipen :D én felvettem msn-re :D és ennyi :P qva jól elvoltunk :D aztán most jön a bad része :D mivel én gólya vagyok ő meg 1 évvel idősebb, és a barátnői :D nagyon nagyképűek aztán.. :D:D miattuk nem lehetett köztünk semmi... :D sajna :S :D szóval bocsi, hogy ilyen sokat írtam :D de ez nekem bevált :)
én is 17 éves lány vagyok,most leírom,hogy nekem hogy tetszene,ha én lennék az a csaj,akiről szó van.szóval..szép fokozatosan csináld sztm.elősször csak mosolyogj rá,kb.1 hétig.a végén sztem már tuti ő is visszamosolyog.na,ekkor rá is köszönhetsz.és ha ez megvan,kezdj bszélgetni valamiről vele.vagy lökd meg véletlenül."véletlenül" és kérj bocsánatot.lehet a végén ő szólít le..:D
remélem segítettem.L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!